עבור לתוכן

הארדיסק ישן ל very big disk on key

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה שנכנסתם.

ימצאתי הארדיסק ישן בבית.. אין בו הרבה מקום. כל דיסק און קי ב10 שקל יותר שמושי ממנו, אבל רציתי אתגר (והדרמל שלי עדיין בתיקון אז אני לא יכול להתחיל עם המוד הרציני).

יש בו חיבור מולקס זכר (פינים-תקע, לא שקעים לפינים), חיבור של עשרים פינים זהובים למעלה ו21 פינית שורה מתחת (הפין האמצעי של ה21 חסר בשורה למעלה, וזה בכוונה) של פינים זהובים, ועוד חיבור של שלושה פינים זהובים אחד ליד השני.

אני בטוח שתמונה תועיל הרבה יותר, אבל אין לי דיגיטלית... :(

ממ וזהו בעיקרון.

יש דרך כלשהי לעשות מזה דיסק און קי (רק בסגנון), כלומר להלחים דברים ולגרום לזה לעבוד ב usb?

מקווה שהבנתם אותי בכלל, ותודה שקראתם עד פה.

פורסם

אהבתי ת'דימיון..אבל בוא תיהיה יותר ריאלי.

מה שאני כן ממליץ לך,בחום,זה לעשות מה שאני עשיתי ,rack ,אמנם אין לי hot swap כמו היצור המדהים של ואנטק אבל העברות של כמה פרקי אנימה מחבר הוא סוחב כמו גדול,לפרטים אתה יודע מה לעשות....

פורסם

אם אתה רוצה לעשות מההרידסק DISK ON KEY )בגירסה המגושמת :smile1:), פשוט קנה מארז חיצוני להרדיסקים, יעלה עד 200 ש"ח.

השאלה היא מה הנפח שלו?

פורסם

אני מכיר מישהו שקנה מגירה חיצונית להרדיסק שמתחברת לUSB ופשוט הוציא את המנגנון

ואז הוא חיבר את זה לכל כונן IDE שהוא רצה

אבל המגירה הזו עולה כסף. :/

פורסם

יש מתאם IDE ל-USB שעולה בסביבות 150-200 ש"ח. אולי זה הפתרון בשבילך.

פורסם

גם אני חשבתי על הדבר הזה אבל העיה היא איפה אפשר להשיג מתאם מ-IDE ל-USB ואיך בדיוק אני אמור לחבר לו חשמל?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות ועל הרצון לעזור.

אבל, אין בכוונתי להשקיע הרבה כסף בהפיכת ההארדיסק לנייד..

אני רציתי לעשות את זה בשביל האתגר, בשביל הכיף שביצירה, ללימוד (כדי שאולי בעתיד אני אעשה כאלה להארדיסקים רציניים), וגם אם יצא אז בשביל השימוש.

ההארדיסק הזה כמו שציינתי ישן וקטן מאוד.. אם אני לא טועה הוא לא עובר את הכמה מאות מגה בייטים.. אפילו לא גי'גה אם אני זוכר נכון.

אז אני לא צריך פתרונות כדי לתאם, אלא רק דרכים כדי לבנות לי אחד לעצמי. למרות, ששמחתי לראות שאנשים נרתמו למצוא לי פתרון :yelclap:

אז סליחה אם ביזבזתי קצת מזמנכם כי לא הבהרתי את עצמי טוב.

גם אני חשבתי על הדבר הזה אבל העיה היא איפה אפשר להשיג מתאם מ-IDE ל-USB ואיך בדיוק אני אמור לחבר לו חשמל?

אין לי מושג, כנראה בחנויות באינטרנט. אבל מה שאני חשבתי עליו זה לבנות מתאם קטן ולהלחים אותו להארדיסק..

אהבתי ת'דימיון..אבל בוא תיהיה יותר ריאלי.

מה שאני כן ממליץ לך,בחום,זה לעשות מה שאני עשיתי ,rack ,אמנם אין לי hot swap כמו היצור המדהים של ואנטק אבל העברות של כמה פרקי אנימה מחבר הוא סוחב כמו גדול,לפרטים אתה יודע מה לעשות....

אני לא ממש הבנתי מה זה (ולפרטים לצערי אני לא יודע מה לעשות)..

ערכתי חיפוש בפורום על hot swap והוא לא מצא.. על rack הוא מצא תוצאה אחת רלוונטית, אבל לא ממש הבנתי ממנה..

מקווה שאיכשהו אני אמצא דרך לעשות את זה :)

בינתיים תודה על ניסיונות העזרה, ואני מקווה שאני לא מבזבז את זמנכם עם שאלה על הארדיסק על כמה מאות מגה חחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים