פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר טוב אז אני יעלה ככה לפה לאתר...לא ממש רואים טוב בחושך עם המצלמה... :s05:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר טוב עכשיו אני מתחיל את המעמד לפלאפון הנה סרטוט זה רק אמור להיות יותר בשיפוע (כדי שהפלאפון לא יפול)
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר טו אז ככה יש לי עובדה בפיזיקה לבנות דגם של כוח מסוים אני בחרתי כוח הכבידה וכמובן אני בונה את הדגם מפרספקס אז בהתחלה ניסיתי לעשות את זה עם דבק לא הלך זה היה צולע אז עשיתי את זה עם ברגים עד שקדחתי לקח לי שנה ובקיצור יצא די טוב! אבל עוד לא סיימתי... אז הינה קבלו תמונות טוב מה לעשות שנענע בבעיות אז אני יעלה לפה.. וסליחה שהתמונות שחור לבן פשוט רציתי שיהיו קטנות ויכנסו... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים סליחה על השאלה האולי קצת מפריעה אבל אני לא מבין מה מטרת הדיון הזה , כל פעם אתה מעלה תמונות של דברים שלא קשורים לשום פרוייקט ולא למודינג ולא לאלקטרוניקה אלה סתם דברים חסרי משמעות כמו השעון והסטנד לפלא פון והדבר הזה לפיזיקה . תשקול את מה שאתה עושה כי זה טיפשי , זה אולי יפה אבל זה לא המקום המתאים לפרסם את זה .זה בידיוק כמו שאני אצייר ציור ואני יעלה את זה בפורום הזה .
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר אם הציור הוא בשביל לחרוט אותו על פרספקס אז סבבה אם זה לא המקום אז איפה המקום??
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים בפורום כללי, אם אני אבנה דגם של מטוס אז אני אפרסם את זה כאן ? אתה חושב שזה יהיה המקום המתאים לפרסם את זה ? אפילו אם המטוס יהיה בנויי מפרספקס .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.