פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר מוד יפה, אבל למה המחוגים לא זוהרים?איך אני יעשה אותם זוהרים יש לך רעיון?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר חחח 9 וולט ;D שמתי לו 3 וולט (מטען של גיים בוי) וזה חזק כי זה אולטרא ברייט עכשיו בחנויות חחח סתם רום למה אתה לא עונה לאיסיקיו? או למסנג'ר??
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר תצבע עם מרקר ואיך זה בידיוק יזהר בחושך? מרקר לא זוהר בחושך.. יש עוד רעיונות?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים תקנה צבע שמגיב ל-UV בהום סנטר או חנות בסיגנון.. אני יודע שיש די הרבה ספריים כאלה..והשעון ייצא חמוד.. למרות שהיה עדיך ללכת על לד 3 מ"מ וככה תוכל לשים אותו בדיוק באמצע מתחת לשש..
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר נראה לי שהתבלבלת בין ub (ultra-bright) לבין uv (ultra-violet)....אמרתי שזה אולטרא ברייט
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אני מכיר עטים שרגישים לצבע הזה....תנסה הריץ חיפוש... קבל ח"ח עלך העבודה המדוייקת...
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אמרתי שזה אולטרא ברייט לא אתה התבלבלת אנשים אחרים....! אני מכיר עטים שרגישים לצבע הזה....תנסה הריץ חיפוש... קבל ח"ח עלך העבודה המדוייקת... אסף...? גם אתה מתכוון לuv?? זה ub! אין לזה קשר לuv!!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר טוב מצאתי פתרון רק עכשיו יש בעיות בנענע ושם כל התמונות שלי אז כרגע אני לא יכול לעלות תמונה זה בקיצור כזה חוט שבא בכל מיני צבעים הוא משמש ליצירה וכאלה דברים... ואז כשאני שם אותו בתאורה אפילו לא ממש חזקה אז זה זוהר...
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים טל אנחנו לא יכולים לחכות :jump: !!! תעלה את זה לזון.. בדרך הטובה..מהאפשרויות נוספות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.