פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים ;Dתוריד את התמונה הפחות טובה... היא סתם מכבידה על הת'רד...חשבת לעשות מחוג מפרספקס ולשים גם לו איזה לד נחמד?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר ;D חשבת לעשות מחוג מפרספקס ולשים גם לו איזה לד נחמד? לא ילך משהו.. כי קשה לשים לו לד... עוד תמונה...
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים קבל ח"ח!!!החלטת לאמץ את הפונט שלחתי לך כל הכבוד!מה זה הסימן הזה בין ה3 ל6?מרגיש היפי היום?סתם סתם
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר בהצלחה! מחכים לעדכונים!רעיון מקורי..!תודה אחיקבל ח"ח!!!החלטת לאמץ את הפונט שלחתי לך כל הכבוד!מה זה הסימן הזה בין ה3 ל6?מרגיש היפי היום?סתם סתםלא היה לי מה לשים אז חשבתי ואז מצאתי את זה חחח
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר חחח טוב אז עוד מעט אני מתחיל לחרוט והשעון היה נראה לי קטן מידי אז העברתי את זה לפרספקס יותר גדול שלא יהיה צפוף ומרוח אז הינה בצד שמאל זה החדש ובצד ימין זה הישן... ומי שלא שם לב אז בטעות עשיתי 6 במקום 9.... והנה אני עושה גם מעמד לפלאפון
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים יפה מאוד! ד"א טל ממתי יש לך את הפלאפון הזה??? ומאור.. איזה כתב נדיר(הטל) מזכיר את המשחק אנריל טורדמנט.. בהצלחה בפרויקט! אני שלחתי לו את הכתב.. אם אתה רוצה אני אשלח גם לך, זה אכן הכתב של אנריל... החלטת לאמץ את הפונט שלחתי לך כל הכבוד!
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר כל הכבוד! צ'מע, אתה יכול לתת עוד תמונה אבל מואר באולטרא ברייט ;D? תודה ואני עוד צריך לסדר כמה דברים כמו לחרוט את ה-9 לשייף ולעשות חור ללד...
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר תנחשו מה? יפה סיימתי ת'עבודה... הנה תמונות אולטרא ברייט יצא לי טוב עד שהצלחתי לעשות חור מצוין (בין הטובים שלי) בחושך לא משהו יצא האיכות... אולי מחר אני יתחיל לעשות מעמד לפלאפון... זהו תגובות בבקשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.