עבור לתוכן

העבודות של טוליקולי עדכון עמ' 10 תגובה 97

Featured Replies

פורסם

נחמד ...תעשה גם צורב "נסתר"

• תגובות 104
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני עוד לא יכול לעשות "צורב" נסתר כי הצורב במין צורה עגולה כזאת ועוד כמה ימים אני קונה צורב דיוידי כי זה כבר נהרס..

צורב של נק

PB240294.JPG

PB240296.JPG

PB240299.JPG

PB240295.JPG

פורסם

נחמד , אבל המטרה של הכונן הנסתר הוא שהכונן יהיה מוסתר.

פורסם

^ :xyxthumbs:

אתה לא יכול לעשות כונן ניסתר עם פאנל שקוף :screwy:

אתה יכול לפרט על החריטות? (מה העובי של הפרספקס, באיזה ראשים השתמשת...)

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בפרספקס בעובי 5 מ"מ סוג החריטה היא עם דרמל וראש מצופה יהלום

וזה לא ממש כונן נסתר זה בסגנון אז מי של ראה שמתי " " מעל הנסתר

וחבר שלי מצייר מה זה תותח אז הוא מביא לי כמה ציורים אני יעשה להם חריטה משהו בן זונה

פורסם

אתה יכול לתת תמונה של הראש דראמל? או לפחות לתאר איך הוא נראה... (אני חרטתי בפרספקס 3מ"מ, ולא יצא לי חריטה בולטת כמו שלך... :-\)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לצלם את הראש אבל לא הלך כי זה קטן מכדי לצלם את זה איך שלא תצלם זה לא יצא (לי לפחות) אז הכנתי לך סרטוט קטן הנקודות על הראש זה הציפוי של היהלום ואני עשיתי את כל הציור ואז עברתי על זה עוד פעם ותנסה להישאר על 2ס"מ כמה שניות ואז להמשיך ככה...

dremel.JPG

פורסם

והראש הזה ממש מחוספס או שהזיזים קטנים? (לאיזה נייר שיוף הייתה משווה אותו?)

אני השתמשתי בראש אליפטי הקוטר של 2מ"מ ואורך של 5 מ"מ (בערך...) עם "להבים" של 1מ"מ בערך... חיפשתי את הראש הכי מחוספס שיש... ועז עברתי על החריטה עם ראש יותר עדין כדי לנקות חלקיקים מיותרים, וכדי שהחריטה תהייה יותר נקייה... (יש תמונות בגלרייה...).

פורסם
  • מחבר

הוא יחסית עדין מאוד הוא כמו נייר שיוף ממש דק אבל כשהוא פועל במהירות מספיקה אז הוא חורט תותח והבה ויש לי עוד ראש כמו עיפרון שהוא חורט מאוד דק

פורסם

טוב....

פשוט ניסיתי איזה 30 ראשים לפני שבחרתי את הראש שבחרתי, והוא הייה הכי טוב (בדקתי גם גדולים וגסים יותר, ויש לי אחד חלק לחלוטין שעושה חור תוך שנייה ב3מ"מ פרספקס...) ואחד היותר גסים שבדקתי...

עכשו שמתי לב שהחריטות שלך פשוט יותר עבות ועמוקות... אולי בגלל זה התוצאות שלך טובות יותר ::)

פורסם
  • מחבר

הנה תוכל לשים לב למערכת סטראו שלי סתכל על הספיד פייר (אש) זה חריטה די עבה ויפה (ס"מ לאומת האיש שעושה ברייק דאנס שהוא 2 מילימטר בערך)..

פורסם

נחמד מאוד :yelclap:

יש לך סורק? כדי שתוכל לשלוח לי את הציורים של חבר שלך כדי שאני יחתוך את הדלת של המארז שלי בצורה יפה.

פורסם
  • מחבר

מחר אני יקח ממנו את הקלסר שלו אני מקווה שיתן לי ואז אני יסרוק ויתן לכם :):xyxthumbs:

פורסם

יפה יפה! :xyxthumbs:

חשבת במקרה על לעשות משהו כמו פה?

פורסם
  • מחבר

ואלה תודה אני באמת ינסה לעשות ככה עם התמונות תודה על הרעיון ונראה לי אני יעשה אותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים