עבור לתוכן

חברים - בקשת עזרה לבדוק מה קורה עם המסך שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי ליותר ממישהו שלא יודע עם המסך שלו בפוקוס

הורדתי אותה.. ;D

עכשיו איפה בודקים פוקוס

ואיך אני ידע שממסך שלי טוב

כי זה נראה לי טוב,יש איזה דבר שאומר לי אם זה טוב?

זה הדברים האלה בערך בין המצח לפה שלך. :xyxthumbs:

פורסם

חחחחח אני רציני

איך אני יכול לדעת שיש לי CONTRAST טוב ?

ואיך אני יכול לדעת ששאר הדברים בסדר?

כאילו שהם ברמה טובה וכל זה

הבר שבין המצח לפה לא יכול לדעת כי זה נראה לו בסדר גמור :xyxthumbs:

חוץ מדבר אחד.

הפוקוס בצבע ירוק עושה לי קצת בעיות.

ברוב הצבעים זה בסדר,אבל בנתיים ראיתי שיש בעית פוקוס בירוק,רואים לא טוב כל כך די מטושטש,מה עושים?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי הסכמת החנות להחזיר לי את מלא הסכום במזומן. עכשיו נראה עם זה באמת יקרה.

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לת'ראד אבל בזמן האחרון גם אני חש שיש לי בעיה של פוקוס במרכז המסך, ניסיתי את התוכנה אבל אני לא מבין איך אני משנה איתה את הפוקוס או מזהה את הבעיה איתה,

איך אני משתמש בה בקיצור?

פורסם
  • מחבר

לא נורא הת'רד הזה כבר "נפרץ" לפני כמה ימים ע"י STRENGTH שנכנס סידרתית לכל ת'רד אפשרי ושואל שאלות לא קשורות של עצמו.

בכל מקרה כל מה שתוכנת ה NTEST עושה עבורך הוא - אפשרות צפייה על גבי המסך של מספר דוגמאות כאשר אתה אמור לכוונן אותו בו זמנית ע"י אפשרויות הכיוונון ב OSD של המסך שלך.

פורסם

אההה הבנתי תודה.

אז לא נראה לי שאני ממש יכול איכשהו להכניס את המסך שלי לפוקוס במרכזו... תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות את דוגמת ה CONVERGENCE - שמראה על המסך רשת של קווים  ירוק אדום כחול.  בעזרת כיוונון CONVERGENCE ע"י אמצעי הכיוונון במסך שלך אתה צריך לנסות ולהפגיש את שלושת הצבעים כמה שיותר על אותו קו אופקי בכיוונון ה VERTICAL CONVERGENCE  -  ואותו דבר על האנכי ב כיוונון HORIZONTAL CONVERGENCE (כן הפוך) - תוך כדי פעולה זו תוכל להבחין באם ניתן לשפר את המצב או ש כיוונון אמצע המסך יגרום לאי כיוונון בפינות המסך - כמו שקורה ברב המקרים. אם יש לך גם אופצייה לכיוונון פוקוס - נסה אותה.

פורסם

לא נורא הת'רד הזה כבר "נפרץ" לפני כמה ימים ע"י STRENGTH שנכנס סידרתית לכל ת'רד אפשרי ושואל שאלות לא קשורות של עצמו.

בכל מקרה כל מה שתוכנת ה NTEST עושה עבורך הוא  - אפשרות  צפייה על גבי המסך של מספר דוגמאות כאשר אתה אמור לכוונן אותו בו זמנית ע"י אפשרויות הכיוונון ב OSD של המסך שלך.

זה רק לתרא'ד הזה התפרצתי

למה זה כזה מפריע? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים