עבור לתוכן

חברים - בקשת עזרה לבדוק מה קורה עם המסך שלי

Featured Replies

פורסם

:  אני חייב לברר  עם יושב מולי מסך תקין.

קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא)

בעיות:   טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר.

בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש

שטחים של צבע  אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'(

(אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה)

אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד)

אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת  - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקין - או לא תואם לדגם)

ראיתי פה בפורום עוד אנשים עם מסך זה - עזרו לי לזהות מה קורה. :'(

כרגע רזולוציה 1280 - 1024 .       

שוב התנצלותי על פרסום פעם שנייה בנושא!

פורסם

תכוון convergence ותוריד קצת contrast.

כמו כן בצידו השמאלי של המסך ישנו חור ובתוכו בורג פוקוס ;)

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק חור הפוקוס?

כפי שאתה בטח יודע בסיס המסך מחורר כולו - בערך במרכז האיזור הזה (בצד השמאלי באמת) ישנו חריץ פלסטיק לבן למברג פיליפס דק - האם לזה התכוונת או שיש חור מיוחד שאינו חלק מהאזור המחורר? כי ניסיתי את הבורג הלבן והוא לא שולט על פוקוס.

פורסם

תנסה לשחק עם החיבור מאחורה ותבדוק אם כל היציאות של הכבל ישרות ואל לא אז תיישר אותם

לא יודע אולי זה הבעיה

פורסם

לי אישית זה נשמע יותר כבעיה עם כרטיס המסך מאשר בעיה עם המוניטור.

נסה לחבר מסך אחר,לא משנה איזה מסך,אם עדיין יש את "המרובעים" האלו אז זו בעיה עם כרטיס במסך,אם לא,זה בעיה עם המוניטור,אם יש לך אחריות לך להחליף (וסתם טיפ אישי,תרד מהמיטסובישי,נתקלתי בלא מעט בעיות עם המוניטורים שלהם).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה הכרטיס מסך - יש לי R9800PRO - ומסך מאג 796FD בן ארבע שלי מראה עליו תוצאות יותר חלקות ויותר חדות - למרות שהוא כבר לא במיטבו.

המיצובישי נשלח ליבואן לבדיקה. יום אחרי טלפון מטכנאי: "מה הבעיה שלך המסך מאה אחוז"

:-\: "בעיה של פוקוס"

"טכנאי" : "באיזה רזולוציה אתה משתמש איתו?"

:-\: "1024 על 1280, המומלצת לא?"

"טכנאי" : "אני מסתכל ב600 על 800 זה נראה פרפקט - ברזולוציה כל כך גבוהה כמו שאתה משתמש אז כן אני רואה למה אתה מתכוון."

:-\: " :silly:"

אחרי שעתיים - עוד טלפון מ"טכנאי": "טוב תראה אני השוואתי מול מסך אחר חדש לגמרי מאותו דגם והם נראים בדיוק אותו דבר."

עובדה זו לטענתו מפריכה לחלוטין את האפשרות שיש איזושהיא בעיה.

לפני שאני מאבד את זה סופית אני ביום א מתכוון להחליף למסך של יצרן אחר. האם יש למישהו המלצה על מסך טוב שמספק גם צבעים טובים וגם חדות ? משהו בין סמסונג 959NF ל - PHILIPS 109P40 ל - VIEWSONIC G90F או P95F+ שעוד לא מצאתי בארץ. האמת שבאותו מחיר של המיצובישי אני יכול לקחת גם וויוסוניק G220F - מישהו יכול לתת חוות דעת עליו?

דרך אגב בכל מקרה אני לא מתכוון לשתוק על ההתנהגות של היבואן של מיצובישי.

פורסם

מה אתה נגנב ??????

תאמין לי כך MAG

17 אינצ שטוח

סבבה של מסך

פורסם

שאלה:

מה זה בדיוק פוקוס כמו במצלמה?

ואיך אני מכוון פוקוס?

יש לי מאג FD2

פורסם
  • מחבר

פוקוס - אני מתכוון לההפך מטשטוש  :cool2:   אם אתה רוצה תוריד את התוכנה NOKIA MONITOR TEST מהאתר של NOKIA או דרך חיפוש בגוגל. בעזרתה תוכל לבדוק האם המסך שלך סובל מבעיות שונות (זאת אם אתה לא רואה את זה במצב עבודה רגיל כמו במקרה שלי).  אתה יכול למשל להעלות את מסך הCONVERGENCE ב NTEST  - ואז לכוונן את אמצעי השליטה על CONVERGENCE אופקי ואנכי בOSD של המסך שלך.  סוג של שליטה על פוקוס   :xyxthumbs:

דרך אגב - תגידו, יש סיבה מיוחדת שאני כבר שבוע לא מקבל תגובות רציניות? (חוץ מהבחור שדיווח על בורג הפוקוס) :'(

פורסם

אני חושב שאני יכול לעזור לך

תביא לי את האיי סי קיו או המסנג'ר שלך..

ושלח לי בבקשה קישורים לתוכונות האלה

ולא הבנתי אפשר לפתוח את המסך לגמרי ???

ואז לכוון אותו מבנים??

ממש לא הבנתי את הקטע שאפשר לכוון פוקוס מבורג :-X

פורסם

זו התחלה לא טובה, ואם אלה הטכנאים הדפוקים של מיצובישי, אז רד ממנו ותקח כל מסך אחר נורמלי. אני נהנה מאוד מה F900P של LG אבל אומרים שה SAMSUNG 959NF טוב יותר (גם על המיצובישי אומרים את זה). לך תראה מסכים אחרים.

פורסם
  • מחבר

ממש על תעשה דבר כזה! אני לא יודע איפה הבנת שצריך לפתוח משהו - מסוכן מאוד. במסך הספציפי של מיצובישי שדיברתי עליו יש חריץ פלסטיק חיצוני לכוונון ע"י מברג - לא דובר על שום פתיחה. אני לא יודע על דבר כזה במסך שלך. בקשר לתוכנה פשוט תכתוב NOKIA MONITOR TEST בגוגל - תמצא תוך 20 שניות.

פורסם

הורדתי אותה.. ;D

עכשיו איפה בודקים פוקוס

ואיך אני ידע שממסך שלי טוב

כי זה נראה לי טוב,יש איזה דבר שאומר לי אם זה טוב?

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא מכיר מקום עם תצוגה נורמלית של מסכי CRT. אני כבר לא סומך על "נחשב מצויין".

פורסם

אתה הפריאר הכי גדול שראיתי

ממתי קונים מסך ב 2600?

ממתי מישהו פה יבין שכרטיס מסך חשוב פי 1000 על מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

קנה מסך נורמלי באיזה 1000 ש''ח

ואז תשקיע בכרטיס,תראה מה קרה קניתי מסך יקר ובסוף הוא פחות טוב מהקודם שלך :o

לדעתי היית קונה או סאמסונג או LG

אם לא אז תלך על משהו פשוט יותר תאמין לי שההבדלים לא כאלה גדולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים