עבור לתוכן

היכן לקנות כרטיס 6600GT AGP?!

Featured Replies

פורסם

עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף

נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות?

ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל

בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי

פורסם

אתה בטוח שמדובר בagp, כי אני לא ראיתי שכך רשום באתר שלהם?

כדאי לך לבדוק טוב את הנושא, פן תטעה.

לגבי היצרנים, אני אישית מעדיף את gainward אך גם msi ו gigabyte בהחלט באים בחשבון.

המלצה שלי, אם יש לך מישהו שנוסע לארה"ב תוכל לקנות שם באותו מחיר (1300 ש"ח) את ה6800!!!

פורסם

זה בטוח AGP...

פורסם

אני בדקתי ב-KSP הם אמרו שזה לא AGP ה-AGP כנראה יעלו קצת יותר מה-PCX.

ונכון אפשר לקנות בארה"ב 6800 לא GT ב-1300 אבל זה ללא אחריות כאשר רוב הכרטיסים באים עם 3 שנים אחריות אז צריך לעשות את השיקול אם זה שווה את המחיר. ההבדל בביצועים לא כזה משמעותי.

אבל כנראה שתוך שבוע יהיו כרטיסים בשוק אני יודע ש-ALBTRON יהיו תוך כמה ימים גם מקבלים את הכרטיסים עם המשחק DOOM3 ששווה מעל 200 ש"ח לבד.

פורסם

אני ראיתי בעיתון (תל אביב) שהם מוכרים 6600GT AGP ב1320 ש"ח...

אין לי מושג עם מי דיברת אבל עפ"י המודעה שלהם בעיתון לפחות, זה AGP...

פורסם

טוב אני התקשרתי וענתה לי בחורה כששאלתי אותה היא אמרה לי להמתין ואחרי זה אמרה שאין להם.

אם יש אז זה נראה לי מחיר מצויין רק צריך לבדוק אם זה בא יחד עם המשחק DOOM3 והאם הם נותנים 3 שנות אחריות.

וגם מהירות הזכרון בכרטיסי XFX הם 1000 ולא 900 כמו רוב הכרטיסים הנ"ל.

כך שהמחיר הוא מצויין.

פורסם

טוב התקשרתי שוב והיא אמרה שצריכים להגיע כרטיסים עוד 5 ימים בערך אבל כנראה שהם BULK ולא RETAIL זאת אומרת לא מגיעים בקופסא וכנראה ללא התוספות שבאות עם הקופסא אם למישהו יש פרטים יותר טובים אשמח אם יוכל לעדכן אותנו פה.

פורסם

מצטרף לשאלה (איפה לקנו 6600GT) , אם אפשר חנות מתל אביב דרומה.

פורסם
  • מחבר

זה באמת לא מעניין אותי אם יהיה דום או לא יהיה דום עם הכרטיס ובאמת שגם לא אכפת לי לקנות את הכרטיס בצורת BULK ולא RETAIL

אני רק רוצה לדעת איפה משתלם לקנות בארץ את הכרטיס כרגע

או שעדיף פשוט לחכות שיהיה יותר מבחר מאיפה לקנות ואז המחיר גם ירד קצת

פורסם

1600 ל 6600GT זה מוגזם...

תחכו שה 6600GT יצא ליותר יצרנים ובטח גם נראה ב 1200-1300 בעוד חנויות חוץ מ KSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים