עבור לתוכן

האם זיכרון 1G מספיק?

Featured Replies

פורסם

מערכת XP

מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64

ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים.

האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ?

מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G?

או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF?

פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי.

אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה.

או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף

כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!).

כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי.

בכוונה לא הצגתי בראש ההודעה את שאר החומרה, זה עבור מחשב עתידי שבוודאות ידוע לי מה יהיה המעבד ומערכת ההפעלה.

בלי ניחושים וסברות, רק מי שיודע ומבין.

פורסם

מה שאתה אומר לא נכון

עם אתה קונה נגיד 2 ג'יגה זיכרון ומשתמש בכרטיס מסך OB וכו' אז זה כמו להשתמש בחצי ג'יגה או ג'גה שלם כי גם הכ.מ משפיע רבות

זה פשוט טעות לחשוב את זה.

בקשר לזיכרון עם אתה רוצה לשלם אז יש פתרון DDR2 גם מהיר יותר וגם תכונות טובות יותר (אל תשים לב עכשיו לתזמונים) אבל אל תחשוב שאתה לוקח משהו חלש פה וזיכרון גדול כי זה לא מחפה על זה וגם אתה לא רוצה שהלוח יעבוד אז הוא יעבוד הרבה יותר כי הכרטיס מסך OB לוקח הרבה מעמץ

פורסם
האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ?

כן , אבל אתה לא חייב ג'יגה זיכרון כדי להוריד את הפייג' פייל למינימום...

תקרא את הטוויק הראשון:לחץ כאן.

פורסם

אם יש לך 1GB זיכרון אתה יכול לבטל את ה PAGE FILE....

ואז הכל יטוס.

פורסם

בקשר לזיכרון עם אתה רוצה לשלם אז יש פתרון DDR2 גם מהיר יותר וגם תכונות טובות יותר (אל תשים לב עכשיו לתזמונים) אבל אל תחשוב שאתה לוקח משהו חלש פה וזיכרון גדול כי זה לא מחפה על  זה וגם אתה לא רוצה שהלוח יעבוד אז הוא יעבוד הרבה יותר כי הכרטיס מסך OB לוקח הרבה מעמץ

איזה מהיר יותר ואיזה תכונות טובות יותר?

אני מציע שתסתכל כאן

לפותח הת'רד - ללא יישומים כבדים 1GB יותר מיספיקו לעבודה ללא PF

פורסם

בהחלט ניתן לבטל את ה PF עם 1GB זכרון, כל עוד לא מריצים תוכנות כבדות מדי.

עבדתי ללא PF עד שהתחלתי לעבוד עם פוטושופ מעט.

בכלאופן, משום מה נראה ש SP2 עבור XP גורם למערכת לעבוד ביעילות רבה יותר גם עם PF וזכרון גדול. לפני ה SP2 פשוט ביטלתי את ה PF כי הוא הרגיז אותי. לא מזמן נאלצתי להחזיר את הPF, ולא ממש שמתי לב להאטה במהירות.

פורסם

לפי מה שראיתי שמעתי ואמרו לי הDDR2 יכול ברגע שהוא מלה אז במקום להתקע או\ו לעשות רסטרט למחשב הוא מנקה את עצמו

פורסם

שמע, ראית, שמעת ואמרו לך שטויות. כשהזכרון מתמלא, מערכת ההפעלה מעבירה דברים לדיסק הקשיח. זה לא קשור לDDR/DDR2. זכרון לא נתקע\עושה אתחול כשהוא מתמלא. ואין כזה דבר זכרון שמנקה את עצמו. אין לDDR2 שום יתרון על DDR, מלבד היכולת לעלות לתדרים יותר גבוהים, מה שלא מנוצל כרגע. התזמונים הגבוהים כן משפיעים וגורמים לזה שהDDR לוקח ובגדול. הDDR יותר מהיר ויותר זול, אין שום סיבה בעולם לקחת היום DDR2.

פורסם

אלא אם אתה עובד באפליקציות זוללות זכרון כגון כל מיני תוכנות עיצוב למינהן או תוכנות גרפיות אחרות, מספיק לך 1GB ואין לך מושג כמה הוא מספיק לך.. רוב היום אתה תראה שיש לך איזה 700MB פנויים סתם...

לרקורד, לי יש 512MB ועוד לא קרה לי שהזכרון הגיע אפילו עד ל400MB תפוסה, גם עם המשחקים הכי כבדים וכו'..

פורסם

אפילו 512 יספיק

פורסם

לי קרה (HL2)

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים, תודה על העזרה.

מי שהצליח לרדת לסוף דעתי אז, השאלה היתה ברמת העיקרון בלבד.

מפני שלא ביקשתי המלצה לזיכרון ספציפי ואו לסוג שימוש מיוחד, בסך הכל יש בכוונתי (על הנייר כרגע)

להחליף ואו לשדרג את המערכת שברשותי כשהדגש (בהנחה די סבירה שאני יודע מה שאני רוצה)

הוא על בעית ה-PF שיכול להוציא משתמש מצוי מדעתו, כך שהשאלה היא רלבנטית לכל זמן בעתיד הקרוב.

אגב עתיד קרוב, האם השאלה תהיה רלבנטית עם מעבד כמו לדוגמא AMD 64 ומערכת הפעלה 64BIT?

שהרי מדברים על כך שעם הנ"ל המערכת תטוס תרתי משמע, ושוב האם כדי שהיא תוכל לטוס ולנצל את כל

הפוטנציאל תזדקק להרבה זיכרון או שהרמה (בזכות 64BIT) של הזיכרון תרד חזרה ל-512MB?

אם התשובה היא שכמות זיכרון בסדר גודל של 1G תהיה מוגזמת ובזבזנית אז תהיה לכך השפעה מכרעת

אם לרכוש (לכש...) כמות זיכרון גדולה שהרי חבל על הכסף!!.

פורסם

יש משהו שצורך היום יותר מאחד גיגה ... בוא נגיד ככה משחק בטוח אין .... תוכנות תלת מימד גם אין אולי רק אלא שבונים את המשחקים כמו אנריל שיצא עוד שנתיים צריכים יותר מגיגה זיכרון... נו בעצם הרבה יותר מגיגה אבל למשתמש הביתי 768 יספיק ממש...

פורסם

האמת שתוכנות כמו MAYA צורכות GIGA ואפילו קידוד פשוט ועבודה בPHOTOSHOP מתקצרת בשניות החשובות האלה עם 1 GIGA זכרון

פורסם

בקשר לכמה זיכרון צריכים, זה נכון שלא צריך יותר מג'יגה היום לשימוש רגיל. אבל מה שאמרו כאן על הזיכרון הוירטואלי זה שטויות, הוספה של זיכרון במערכת לאו דווקא יפחית את השימוש בזיכרון הוירטואלי (אלא אם כן מוסיפים למחשב עם ממש מעט). למעשה, הוספת זיכרון גורמת למחשב לצרוך יותר זיכרון תוך כדי שימוש מוגבר בSystem Caching. אפשר גם לנסות את זה, לעלות עם כמות מסויימת של זיכרון ולהפעיל רשימה של תוכנות ולעלות עם חצי הכמות ולהפעיל את אותן תוכנות.

חוץ מזה, תוכנות תמיד משתמשות בזיכרון וירטואלי - לא הכל חייב להיות בזיכרון הפיסי, גם עם 2 ג'יגה זיכרון. זיכרון וירטואלי אינו זיכרון לכל דבר, המחשב לא יכול לגשת אליו כמו שהוא ניגש לזיכרון פיסי, הוא חייב להעביר אותו קודם כל לזיכרון הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים