עבור לתוכן

איזה זיכרונות עדיפים- GEIL/A-DATA?

Featured Replies

פורסם

איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת???

אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב...

אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי...

העיקר תגידו לי מה יותר טוב?

והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר?

תודה

פורסם

אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי...

בדיוק. אתה לא הולך לעשות OC אז זה לא משנה לך. קח את הזול יותר.

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל עדין מה יותר מומלץ?

מה יותר טוב ?

ואני יודע שיש תזמונים אז למי מהם יש תזמונים יותר טובים או שזה לא משנה?

(המחיר של שניהם אותו הדבר)

פורסם

הGeIL מגיעים עם אחריות לכל החיים,צלעות קירור בצבע כחול ובתמונים 2.5,3,3,6 (נמוכים מהתזמונים של הA-Data)

יש להם גם יכולות א'ק טובות, אפשר לסגור איתם 245\250 mHZ

פורסם
  • מחבר

אז לקחת GEIL בגלל שהתזמונים שלהם יותר נמוכים משל A-DATA או שזה פחות טוב תזמונים נמוכים ולכן לקחת A-DATA?

תודה

פורסם

כמה שהתיזמונים נמוכים זה יותר טוב...

נ.ב

שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם

סליחה, אבל אם A-DATA PC4000 עושים 2-3-3-5 בבאס 200, אני בטוח שגם הA-DATA PC3200 עושים את זה.

ככה ש"היתרון" של התיזמונים הנמוכים של Geil הוא בכלל לא נכון.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מניסיון,

הזכרונות של Geil עדיפים על רוב החברות,

התזמונים נמוכים, הם מגיעים עם צלעות קירור איכותיות ואחריות.

הם בין הזכרונות הכי טובים ל - OC.

פורסם

geil

מומלץ מאוד

פורסם

כרגע אחד מהזכרונות הכי טובים שיש בארץ זה ה-OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 שמבוסס על שבבי ה-TCCD.

הזכרונות האלה בשילוב עם לוח אם טוב יכולים לסגור 280FSB בקאס 2.5 או 250FSB בקאס 2.2.2

פורסם

AKAKA

קקה של זכרון

לא סתם זה זול, זה קקה

פורסם

הgeil 433MHZ פלאטינום או מה שהשם שלהם לא יהיה לא עוברים את ה440MHZ לא משנה באיזה תזמונים...

אבל מה תיזמונים נמוכים יש להם, הם מצליחים לעשות 2.3.3.5 יציב כמו סלע ב2.7 וב2.8 הם עושים 2.3.2.6

וב2.9 הם עושים 2.2.2.6 יציב.

פורסם

AKAKA

קקה של זכרון

לא סתם זה זול, זה קקה

אל תשמיץ סתם. אם יש לך סיבה הגיונית למה אתה פוסל בצורה טוטאלית אז תסביר לפותח הת'רד למה אתה חושב ככה.

אני ממש בטוח שאם יהיו 10-20 תגובות של "זכרון X ממש טוב" ו-"זכרון Y לא שווה גרוש" זה לא יעזור לו להחליט איזה זכרון לבחור.

ואם כבר מזכירים CAS 2.5 בבאס גבוה אז ה A-DATA עושים 2.5-4-3-5 בבאס 260 +.

פורסם

הgeil 433MHZ פלאטינום או מה שהשם שלהם לא יהיה לא עוברים את ה440MHZ לא משנה באיזה תזמונים...

אבל מה תיזמונים נמוכים יש להם, הם מצליחים לעשות 2.3.3.5 יציב כמו סלע ב2.7 וב2.8 הם עושים 2.3.2.6

וב2.9 הם עושים 2.2.2.6 יציב.

היתה לי את אותה הבעיה... כמה שלא ניסיתי הייתי תקוע במהירות שאתה מדבר אליהם באס 218 על 11-2-2-2... ויודע מה הייתה ה "בעיה" אחרי שהזיכרון נידפק פתחתי ליראות את הצ'יפים ונידהמתי ליראות שהזיכרון היה BH5 !!!! ואחרי בדיקות קצרות גיליתי שהיו ל GEIL מודולים BH5 בגירסת ה PC 3500 PLATINUM... וזה מסביר הכל BH5 חייב המון המון מתח ! אז תיבדוק מה יש לך שם אוליי יש לך BH5 ! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים