עבור לתוכן

צריץ אוזניות טובות (ואיכותיות) למיני דיסק הדנדש

Featured Replies

פורסם

שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ)

תודה

פורסם

כפתור-

תחפש את הסנהייסר סדרת MX הכי כדאי זה ה400. גם 300 בסדר ו500 לדעתי מיותר במכשיר עם שלט.

פורסם
  • מחבר

תודה,הם ניתנים להשגה בארץ? ואשמח לעוד עצות

אגב האם קיימות אוזניות עם שלט שנתנות לקניה (יענו ללא המכשיר כל שהוא,רק האוזניות לבד)? פשו שידוע לי שהמיני דיסק לא בא עם שלט...

פורסם

אם ככה תחפש את ה MX 500, הן באות עם וסת ווליום

פורסם

אתה זה שכתבתי לו הרצאה על המינידיסק לעומת ה MP3 PLAYERS?...

וואלה לא זוכר..

קיצור אני לא מבין גדול באוזניות.... אבל השאלה היא האם אתה אוהב להסתובב עם אוזיות סגורות.. כאלה בומבות שאוטמות לך את כל חלל האוזן?!

או שמא אתה אוהב את האוזניות הקטנות שנכנסות פנימה?

אני מעדיף ת'קטנות.... לפי דעתי גם מה שקורה בגדולות האלה- לא כולן הכי נוחות ... לצערי שי הרבה שלא ואשר הן מאוד כבדות... ...לא תמיד בא להסתובב איתן ברחוב או משהו... והן גם יכולות להרוס ת'פריזורה :silly:

אבל סבבה איתן בבית!...

אני תכלס משתמש באוזניות הקטנות של סוני.... ACOUSTIC משהו כזה... מצויינות והמחיר לא גבוה בכלל... 60 שקל.. משהו כזה... אולי תזלזל בהן אבל לדעתי הן ממש סבבה... (כנראה אבל שהמבנה הגדול של האוזניות הגדולות מקנה למעצבים עוד מקום לשים רכיבים איכותיים ולכן הן טובות יותר.... אך לדעתי יש מצב שחלק מהסאונד בהן- בורח מהאוזן... ואני אוהב לשמוע בפול ווליום אז בקטנות לא בורח כלום לשום מקום! ;D)

אם למישהו יש המלצה לאוזניות קטנות כאלה גם איכותיות.. (למרות שלדעתי זו שאלה טיפה אישית).... עד 100 שקל שיגיד פה...

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה,השאלה עכשיו איפה ובכמה כסף אני יכול להשיג את הסנייהזר NX500,ראיתי אותם באתרים בחו"ל ב16 $ ואיך שאני מכיר את ארצנו הקטנה,תמיד אוהבים לשלש את הסכום הזה

אז למקרה שאני לא ישיג את הסיינבזר,איזה אוזניות כפתור טובות אחרות ניתן להשיג?

פורסם

אתה יכול לרכוש את האוזניות של סנהייזר בחנות צליל.

אני קניתי Senhiser MX - 350 ב - 80 ש"ח.

ה- MX 400 עולות משהו כמו 120 שקל ו ה- 500 בערך בין 130 - 160.

פורסם

ראיתי את הMX500 ב14 דולר בניו יורק...

מה הצליל האלה חושבים שהם? :screwy:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לרכוש את האוזניות של סנהייזר בחנות צליל.

אני קניתי Senhiser MX - 350 ב - 80 ש"ח.

ה- MX 400 עולות משהו כמו 120 שקל ו ה- 500 בערך בין 130 - 160.

פאק איזה יקרים... אני יעשה סקר שוק לנושא,ונראה איפה הכי כדי לקנות,מקסימום נלך על הMX300....

ובקשר לשאלתי,יש אזניות אחרות שניתנות להשגה שהם בערך ברמה של הסנהייזר?

פורסם

לי יש את הsony mdr-e818 עלו לי 60 אבל בטוור רקורדס ראיתי אותם ב80 אחלה אוזניות ויושבות טוב באוזן .. אחרי שתשמע בהם קצת זמן תראה שהאיכות שלהם משתפרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים