עבור לתוכן

נפילות פתאומיות ואקראיות של המחשב: עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה מאד מעצבנת ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה: המחשב שלי מרסט את עצמו. לפעמים (בדר"כ חצי שניה לפני שאני עובר רמה באיזשהו משחק) המחשב מתנהג כאילו לחצתי על כפתור האתחול (דבר שגם אם הייתי עושה אותו, לא היה משפיע, כי הכפתור לא עובד). למחשב אין בעיה לעלות את Win (הוא מקבל הרבה אימונים בזה לאחרונה), אבל חמש דקות אחרי הוא יפול שוב. הפתרון היחיד שמצאתי לבעיה הוא כיבוי המחשב והשארתו כך הרבה זמן (כמה שעות), אבל אחרי שאני חוזר לעבוד הבעיה מופיעה שוב.

זאת לא הפעם הראשונה שאני חווה את התופעה הזו; בפעם הקודמת הסיבה היתה התחממות יתר של המחשב בגלל הרכבה לקויה של ההיטסנק על המעבד (עצה ידידותית: אל תיקנו מחשב מהתנחלות שעומדים לפנות), אבל עכשיו אני בקושי מגרד את ה40 מעלות עם המעבד ולוח האם במאמץ.

סיבה נוספת שחשבתי עליה היא כרטיס המסך החדש שקניתי: GeForce 6800 GT. אם הכרטיס הוא מקור הבעיה, אז נראה לי שזה קשור בספק. לפי המפרט של היצרן, הכרטיס הזה דורש 350W ולי יש ספק של 480W אבל הוא ג'נרי.

האם נפילות אקראיות יכולות להיות תוצאה של בעיות בספק? או אולי של בעיות בכרטיס המסך עצמו?

אה, ודרך אגב, גיליתי במקרה שניתן לשחרר פאנלים של הסלוטים של הכרטיסים האופטיים מקדימה ע"י כמה בעיטות נמרצות בקדמת המחשב. מי צריך מברג כשיש נעל קשיחה והרבה עצבים?

עריכה- הנה המפרט שלי:

Pentium 4 2.6 GHz

ASUS P4P800 Deluxe

BFG GeForce 6800 GT

WD 100 GB  Hardrive

WD 120 GB Hardrive

ASUS CD burner

DVD drive אני לט ממש יודע מי עשה את זה, לא כתוב עליו

Floppy Drive  :P

ועוד כמה דברים כגון מסך, רמקולים וגימיקי USB למיניהם. אם אתם צריכים פרטים, תגידו ואני ארשום

פורסם

כנראה זו בעיה בספק, נסה לחבר את ה כ. מסך הקודם אם התופעה נפטרה אז כל מה שנשאר לך הוא להחליף ספק, אם לא אז תחזור לפה

פורסם

כבה את האיתחול האוטומטי שתקבל מסך כחול עם פירוט הבעיה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים