עבור לתוכן

עצה בקשר כרטיס מסך ומסך LCD

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת?

חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.

פורסם

אחי בקשר להתחממות של הLEADTEK אתה לא צריך לדאוג גם למקרה שתרצה OC

ואין הבדלים בביצועים שלהם... העיקר שיש להם DVI לחבור מסכי LCD..

פורסם
  • מחבר

רגע אז אתה אומר ללכת על ה LEADTEK ולא על ה ALBATRON?

פורסם

מה התקציב למסך LCD?

פורסם

1.אין הבדלים בין החברות , חוץ מהבנדל והקירור .

אני אישית הייתי לוקח את הלידטק ,כיוון שיש לי נסיון דיי רב עם המוצרים שלהם (gf4 , gf5900) והם אמינים ביותר לטעמי , כמו כן , שמעתי כי הם ידועים בפילטרים המעולים שלהם .

2.מסכים מומלצים למשחקים :

eizp l550 - ממש מומלץ , אבל אני כמעט בטוח כי לא ניתן להשיגו בארץ .

iiyama e431 - מסך איכותי ביותר , צבעים מדהימים .

viewsonic vp171 - אני אישית מעדיף אותו למשחקים מאשר ה-e431 , שכן הקרנת הצבעים שלו והצבעים בכלל נראים הרבה יותר מופרדים , ולכן זה עדיף , מאשר צבעים מדהימים אך טבעיים (e431)

אגב , ה-benQ שדיברתי עליו לא בדיוק משתווה למסכים שהצעתי

פורסם
  • מחבר

1.אין הבדלים בין החברות , חוץ מהבנדל והקירור .

אני אישית הייתי לוקח את הלידטק ,כיוון שיש לי נסיון דיי רב עם המוצרים שלהם (gf4 , gf5900) והם אמינים ביותר לטעמי , כמו כן , שמעתי כי הם ידועים בפילטרים המעולים שלהם .

2.מסכים מומלצים למשחקים :

eizp l550 - ממש מומלץ , אבל אני כמעט בטוח כי לא ניתן להשיגו בארץ .

iiyama e431 - מסך איכותי ביותר , צבעים מדהימים .

viewsonic  vp171 - אני אישית מעדיף אותו למשחקים מאשר ה-e431 , שכן הקרנת הצבעים שלו והצבעים בכלל נראים הרבה יותר מופרדים , ולכן זה עדיף , מאשר צבעים מדהימים אך טבעיים (e431)

אגב , ה-benQ שדיברתי עליו לא בדיוק משתווה למסכים שהצעתי 

תודה עזרת לי מאוד...כן נראה לי אני באמת הולך על ה LEADTEK חוץ מזה יש לי כרטיס מסך שלהם GF4 TI4400 עם קירור אימתני ואין לי תלונות עליו...

עכשיו בקשר למסכים אוקי אז מה לבחור בעצם? אמרת כולם מדהימים אבל מה הכי יעיל ביותר למשחקים? הVIEWSONIC ? למה עדיף צבעים יותר מופרדים מאשר צבעים טבעיים? שוב תודה!

פורסם

למשחקים רצוי צבעיים יותר "אלקטרוניים" , זה בערך כמו שתשווה crt למסך עם צבעיים טבעיים ...עזוב . :kopfpatsch:

אני אישית הייתי קונה את ה-iiyama , אבל אם אתה ממש ממש רק משחק , לך על ה-vp171 , אם אתה משחק מלא , אבל עושה דברים אחרים , לך על ה-e431

תתחדש :cool2:

פורסם
  • מחבר

רוב תודות לך...וכן אני לא משחק 24/7 אז אני אלך על ה e431

נ.ב.

אולי תוכל להפנות אותי למין מאמר בשביל ההבדל של הצבעים כי ממש לא הבנתי את ההבדל בין טבעי לאלקטרוני

פורסם
  • מחבר

הבנתי ש17 זה רק  1024 על 1280....ואני בעיקרון עובד תמיד עם 1024 על 768 ותמיד עבדתי ואני מעדיף את זה ונוח לי  עם זה...מה כאילו אני לא יכול לקנות 17 אם אני רוצה 1024 על 768? כי יהיה עיוות בתמונה?  איזה באסה... אחרי שהצקתי לכם חחח מצטער... יש משהו כמו ה431 אבלש הוא 15?

הממ אגב מה עם IIYAMA

17NE1?

הבנתי זה ממש טוב למשחקים עם 14MS ולא 16MS כמו ב 431

פורסם
  • מחבר

קראתי את הכתבה החדשה בTOMSHARDWARE

http://graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-17.html

וכתוב על ה Samsung 710T/N שהוא מצויין בשביל MULTI TESK וגם אחלה בשביל משחקים (יש לו יכולת להגיע לרמות דיי גבוהות של חושך במשחקים) ויש אפשרות להחליף רזולוציות בלי המון בעיות... וזה גם לא יקר כל כך... לא עדיף על פני ה IIYAMA אחרי הכל הIIYAMA עולה 2850 והSAMSUNG עולה 2350 עם MS יותר טוב...יש לו 12MS...

יש את בנעה (אני כנראה קונה משם) TM: 12 ms, DVI/VGA, pivot, built-in speakers and microphone ויש את

N: 12 ms, VGA only.

הבנתי שעדיף DVI אז אני אקנה את ה TM (הבדל של 300 שקל)

לא כדאי?

פורסם
  • מחבר

אוקי לאחר קריאה שערכתי כל היום על המסכים השונים...אין לי מושג מה אני רוצה חחחח כולם טובים בצורה זו או אחרת.. טו נו נלך על ה PROLITE של IIYAMA שהצעת וזהו אבל הקטע הוא שיהיה לי מחשב דיי עצבני (athlon64 3000 or 3200 עם leadtek GF6800GT) השאלה אם יהיה לי GHOSTING עם הFPS הרב שיהיה לי?

פורסם

המלצתי היא ללכת על ה-710TM של SAMSUNG אשר מגיע עם חיבור DVI וזמן תגובה מעולה (מוכח גם בפועל).

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: בעעע חחח בדיוק על זה התלבטתי...וגם זה עולה פחות מהIIYAMA

זהו שכנראה שבוע הבא אני מזמין את החלקים אז רק עם המסך אני מתלבט...כמו שאמרתי ב TOMSHARDWARE היה סקירה טובה על ה SAMSUNG הזה...יש מישהו שיודע מה יותר טוב ? ה PRO LITE431S או ה 710TM?

פורסם

לא נראה לי שיש קשר בין הGHOSTING לבין כמות הFPS.

אם אתה רואה ב40FPS סבבה אז אני מאמין שגם ב200FPS תראה טוב.

פורסם

אבל ב 200 FPS הכל הולך הרבה יותר מהר מ FPS

אז אולי ל מסכי LCD תיהיה בעיה :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים