עבור לתוכן

HL2 ATI vs NVIDIA

Featured Replies

פורסם

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1

http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE=

כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים)

ההבדלים מאוד קטנים .

ה 6600GT מאוד מפתיע!

מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700

x800pro\xt

6800\gt\ultra

ואפילו 9800פרו

המשחק הזה ירוץ מעולה! :xyxthumbs:

ציטוטים מ hardocp

It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Half Life 2 is without a doubt "Must Have Software."

As for calling one video card a "winner" over the other, it just does not seem feasible and would likely be irresponsible to do so. ATIs X800 series has not thrashed NVIDIAs 6800 series silicon as many expected. Half Life 2 simply plays great on video cards from both NVIDIA and ATI. So lets make this clear. The ATI Radeon X800 series of video cards will deliver a stellar Half Life 2 gaming experience. Also The NVIDIA GeForce 6800 and 6600 series of video cards will deliver a stellar Half Life 2 gaming experience. There are simply no losers to be found if you have recently upgraded your video card. You have likely all made good gaming investments.

פורסם

לATI יש את הכרטיס הכי טוב בשוק, זה בטוח.

אבל ה6800ULTRA הוא ממש צמוד אליו והוא גם יותר זול...

וה6800GT וגם הרגיל וגם ה6600GT הם יחסית מאוד זולים ומציגים ביצועיים פצצה ולפי דעתי זה הופך את NVIDIA לחברה השולטת בשוק היום.

אם הייתי מליונר הבחירה הייתה בx800XT ללא ספק אבל גם האמידים שבנינו לא זורקים כל כך הרבה כסף רק על כרטיס מסך...

מאד חבל שATI לא מציגה קרב בשוק, אני בסך הכל אוהב יותר את ATI, את הסגנון, את האתר, את הדרייברים הנוחים והטובים שלהם וגם לפי דעתי יש להם איכות תמונה טובה יותר במקצת (לפחות לפי השוואות שראיתי), חוץ מזה גם NVIDIA תמיד רימתה ב3D Marks והורידה את איכות התמונה בשביל להרוויח ביצועים, בסך הכל אני לא אוהב את החברה הזאת יותר מדי, גם התפריט של הדרייברים שלהם שווה לתחת בעיניי אבל בסופו של דבר, אם אכן הכרטיסים שלהם מציגים אותה איכות כמו ATI (או משהו מאוד מאוד קרוב) וביצועים הרבה יותר טובים (ב MID-HIGH END) אז אני אקנה NVIDIA... מחירים מנצחים.

פורסם
  • מחבר

בהחלט .

אם אתה עשיר ואין לך מה לעשות עם הכסף שלך לך תזרוק אותו על איזה x800xt pe \6800ultra.

אבל עם אתה רוצה לחסוך כסף ועדין לקבל ביצועים שלא ייביישו שום גיימר רציני

אפשר ללכת גם על 6800 או 6600GT\x700XT.

:xyxthumbs:

פורסם

ה6800 GT וU שניהם עברו OC. ככה שהשוואה לא מדוייקת במיוחד.

בכל מקרה HL2 אמור לרוץ על כל כרטיס עם תמיכה נורמאלית בDX9. אבל מה שהכי מצחיק, זה שסדרת הFX לא יכולה להריץ אותו על DX9, ומריצה את המשחק במסלול של DX8.1.

כן, אפילו FX5950 לא יכול לעשות זאת, חיוב המשחק לרוץ בDX9 גורם לירידה של 70% ויותר בביצועים. זה

פורסם
  • מחבר

סידרת ה fx זאת הסידרה הכי גרועה ומסריחה של nvidia !

רק כרטיס אחד טוב בא מהסדרה הזאת (5900XT) כל השאר זה זבל !

ATI אוכלים בלי מלח את הסידרה הזאת. :xyxthumbs:

פורסם

גם 5900XT זבל, בכל מקרה אף אחת מההשוואות האלו לא רללוונטית, הראשונה מ2003, והשניה לא הוגנת, ה6800 עברו OC, ואפילו לא טרחו לכתוב את מהירויות השעון האמיתיות שלהם. אם זה הBGF הסטאנרדטיים, אז זה 50 לליבה ו100 לזכרונות. שזה דיי הרבה.

פורסם
  • מחבר

2003?

anand

Half Life 2 GPU Roundup Part 1 - DirectX 9 Shootout

Date: November 17th, 2004

hardocp

Wednesday, November 17, 2004

Date

לא יודע איפה ראית שם 2003

:nixweiss:

ובקשר ל 5900XT בזמנו הוא היה מאוד משלתם!

עכשיו כבר הרבה פחות עכשיו אפשר כבר להוריד אותו מהרשימה...

אבל בזמנו שה 9800 עלה 1500-1800 שקל

ה 5900XT עלה 1200 שקל .

פורסם

צודק לחצתי על הלינק שהם נתנו בראש הדף שמוביל להשוואה מ2003. בכל מקרה הרדOCP עדיין לא רלוונטית.

פורסם

אני עדיין משחק עם R9100

ובנתיים אין לי תלונות (אפילו בדום 3 הוא עבד סבבה ב 600 על 800 )

פורסם

אני כ"כ שמח שקניתי את ה-6800GT עם 3.2 וג'יגה זכרון ... עכשיו הוא סוף סוף מצדיק אותו !!! DOOM3 היה פשוט משחק מעצבן , יפה , אבל מעצבן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים