עבור לתוכן

20GB+ mp3 players under 2k nis ?

Featured Replies

פורסם

ממממ

אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף ..

התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן :) ) ...

הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה.

כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :>

אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי ..

תודה מראש נדב.

פורסם

תעשה חיפוש למעלה בין IRIVER ו IPOD, הנושא נדון 1000 פעם, אין טעם עוד פעם...

בגדול, ממשק נוח וקל ויכולת סנכרון קלה זה IPOD, זמן בטריה וכל שאר התוספות (הקלטה, רדיו, ועוד) זה IRIVER

פורסם

iriver הרבה יותר איכותי ויפה מהאייפוד זה לדעתי .

ועם הם יקרים לך אתה יכול לחסוך קצת כסף ולקחת את ה

zen touch שעולה 1500 שקל

או rio karma שעולה 1700 שקל.

שנייהם מצויינים , אבל ה קרמה עדיף.

פורסם
  • מחבר

האיפוד גם עולה 1700-1800 .. לא עדיף כבר להשקיע בו על הריו קארמה ?

פורסם

אין אפילו מה לחשוב פה- האיריבר הכי טוב בהכל: נוחות, ממשק(שיטת התיקיות וסיווג לפי שמות id3 כמו באיפוד לפי בחירה),חיי סוללה,הקלטה עם מיקרופון וקידוד ישיר לMP3 בזמן אמת,י Optical & Analog I/O, תמיכה בOGG, שלט מצויין עם אפשרות שליטה מלאה על המכשיר, לא ניראה כמו משהו שמביך להראות לחברים שלך(Rio carma) ורדיו מובנה.

אם אני לא טועה בארץ הוא עולה מעל 2000 שקל, אבל אם תקנה בJ&R ותעשה את ההזמנה דרך mustop אז זה יעלה 375$\1687.5שקל כולל משלוח, הובלה ומיסים.

פורסם

במחלט ה iriver חשבתי שהפסיקו למכור אותו ב 1900 שקל...

עם אתה עדין יכול להשיג ihp120 ב 1900 שקל אז בעיינים עצומות לך עליו

פורסם
  • מחבר

בהחלט נשמע טוב , השאלה היא האם ההבדלים בין האיפוד לאיריוור באמת שווים ת300 -400 שקל האלו ..

מה זה בדיוק OGG ? והרדיו וההקלטה לא בדיוק הדברים שיגרמו לי לקנות תמכשיר , האמת שממש אין לי כוח להסתבך עם קניות מחול כרגע .. אני רוצה משהוא זמין יותר

פורסם

OGG זה סוג של דחיסה כמו MP3 רק יותר טוב ותופס פחות מקום (יחסית), אבל זה לא משנה כלכך אלא אם אתה הולך להשיג מחדש את כל המוסיקה שלך ב OGG (להמיר מ MP3 ל OGG מוריד מהאיכות).

הרדיו וההקלטה (הוא יכול להקליט שיר מהרדיו, מהמיקרופון המעולה שבפנים, או אפילו מ LINEIN) בהחלט אופציות מעולות והוא הנגן המתקדם התחום הזה, אבל שוב, אם אתה לא צריך אותם אז זה לא ממש משנה......

תראה, יש פה באתר ביקורת על שני הנגנים:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=h120

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ipod4g

אתה מוזמן לקרוא אותם.

לגבי הזמנה מחו"ל, אין יותר מדי מה להתסבך, אני הזמנתי את הנגן שלי מחו"ל דרך MUSTOP, אחרי שבועיים (בד"כ זה לוקח שבוע וחצי), זה כבר היה בידיים שלי, אין מה להסתבך (חוץ מאולי שימוש באחרויות אם משהו קורה...).

לגבי השאלה האם זה שווה.. זה רק משהו שאתה יכול לקבוע.. בתכלס ה IRIVER נגן משוכלל יותר (ויש לו גם זמן בטרייה גבוהה יותר), אבל אם אתה לא צריך את כל הדברים הנוספים ואתה לא מוכן לשלם את ההפרש, אז מן הסתם...

פורסם

האייריבר אוכל את ה ipod ....מכל בחינה לדעתי.

היתרון היחיד באייפוד זה העיצוב שלו והגודל שלו.

חוץ מזה אין לו שום יתרון על ה אייריבר.

(ואני יותר אוהב את העיצוב של הiriver אתה מרגיש שיש לך משהו איכותי ביד

ולא איזה צעצוע של ברביות)

פורסם

לול!

בדיוק אחרי שקראתי את מה שכתבת "צעצוע של ברבי"..... ראיתי את האווטר שלך..... :s05:

פורסם
  • מחבר

טוב ... תודה לכולם , אני אשקול את ההזמנה מחול , בכל מקרה אני אשקיע תפער הזה ואלך על האיריוור :)

פורסם

האייריבר אוכל את ה ipod ....מכל בחינה לדעתי.

היתרון היחיד באייפוד זה העיצוב שלו והגודל שלו.

חוץ מזה אין לו שום יתרון על ה אייריבר.

(ואני יותר אוהב את העיצוב של הiriver אתה מרגיש שיש לך משהו איכותי ביד

ולא איזה צעצוע של ברביות)

הגודל של הפוד ושל הריבר המדוברים שונה על הנייר אבל בתכלס הוא לא מורגש.

ולכל מי שהגיב בדיון עד עכשיו, אולי לא שמתם לב, אבל הבנאדם אמר שהכי חשובים לו חיי סוללה...... זה נראה לי זן טאצ' לא? ובגדול.

פורסם

בהחלט הזן touch

אבל הוא יותר גדול מה iriver וגם ה ipod

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים