פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים יש פה ושם בת"א, גם אח שלי ראה אחד היום על השמשה של האוטו אבל זה לא כל החברה... אני מדבר על מליון חגבים בגוש דן. אמן
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים sounds delicious...ו-RTP, מה קשור תימני בדיוק?בכל מקרה, אנשים, מספיק ספאם K?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים הם כבר נמצאים בתל אביב, אני צריך לדעת בהתחשב בעובדה שמשלמים לי כסף להחזיק 100 כאלה בחיים באוניברסיטה בגרסתם היותר סימפטית- החגב. יש גם בטח איזה אלף כאלה 2 קומות מעלי.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני לא פותח תחלונות ואם כן אני יעיר את המפלצת משנתה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים וואי איזה פחד אשכרה ארבה מפארק היורהאל תשכחו לשים בלילה בשקע את הדברים האלו נגד יתושים....קבלו תירוץ לאחר לבית צפר - "ארבה אכל את הגלגלים של המכונית"תירוץ שלא הכנת שיעורי בית - "ארבה אכל לי את המחברת"
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים שיו אם הוא יגיע לירושלים אני רואה את כל הכתה שלי יוצאת מהשיעור עם כסאות מנסים להרוג אותם!היום בקמפוס (אני לומד במכללת אורט שזה בתוך הקמפוס של האוניברסיטה העברית גבעת רם) באו אנשים עם מעילים צהובים מגפיים לבנים ומסכו תעל הפנים ורסיסו את כל הצמחיםנראה לי שזה היה נגד הארבהמגניבוס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.