עבור לתוכן

DIAMOND PRO930 SB הגיע - אני לא מרוצה - מה קורה פה?

Featured Replies

פורסם

MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה.

גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה.

תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל. :nixweiss:

פורסם

באיזו רזולוציה אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

1152 864

פורסם

תנסה להעלות את הרזולוציה ל-1280X1024 שכן זו הרזולוציה בה הנך אמור לעבוד במסך 19".

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ינסה אבל בכל מקרה זה לא 4 על 3 .   תגיד איזה הגדרות כדי להגדיר לטקסט - ברזולוציה שאתה אומר הוא ממש קטן ולא קריא.

איך שלא יהיה גם הופתעתי מהיותו לא שטוח - שכן חברת מיצובישי מגדירה אותו כ TOTALLY FLAT .   כמו כן חסרים  מספר כלי כיוונון שצריכים להיות בכל מסך "מקצועי". 

עריכה: כן עדיין ריבועים רק שכאילו מסתכלים עליהם מיותר רחוק. כמו כן מישהו יכול לומר מה כדאי לעשות עם FONT\TEXT כדי שיהיה נורמלי ברזולוציה 1024 1280?

גם: קו אנכי נראה כמו תולעת שיכורה איך שאני לא מכוונן את זה. (משתמש בNAVISET)    

פורסם

קודם כל הוא כן שטוח זה פשוט לא נראה לך בהתחלה, זאת אשליה אופטית. גם במסכי FLATRON למשל יש את זה...

דבר שני 1280X1024 זאת הרזולוציה שאתה צריך לעבוד בה ואולי קשה לך להתרגל אליה בגלל ש:

א. אתה רגיל למסך 17". עוד שבועיים כבר תתרגל, זאת הרזולוציה הסטנדרטית מה לעשות. והיא דווקא נוחה מאוד אתה תראה. או

ב. "אתה צריך משקפיים".

פורסם

או שאתה מסתכל על המסך בצורה לא נכונה , או שקיבלת מסך פגום , למה ראיתי מסך כזה ואני יכול להעיד לך שגם האיכות תמונה , וגם החדות , וגם האפשרויות שלו והגיאומטריה ופשוט הכל , זה המסך הכי טוב שראיתי ואראה בחיים שלי בתצורת CRT 19אינץ'... , לא סתם הוא עולה 2500-2700שקל...

פורסם
  • מחבר

אשליה אופטית?  לא!   זאת עובדה.   אני לא יודע מה עם המסך שלך אבל פה יש הבדל של בין חצי לשני שליש סנטימטר בין המרחק ממרכז המסך לזכוכית וצצדיו לזכוכית.  בעקרון אין לי בעיה עם זה  חוץ מהטענה שהוא כן שטוח.  

דבר שני עד הלום היתה לי ראייה מצויינת ומכאן והלאה אם אני יישאר עם המסך הזה - יכול להיות שתתחיל להווצר בעיה.  

מסתכל בצורה לא נכונה? אתה רוצה לפרט ?

תגידו - באיזה הגדרות של פונט וטקסט אתO משתמשים.

בעת כיוונון CONVERSION - הקוים האדומים חדים מאוד - הירוקים מאט פחות והכחולים יש מסביבם HALO - האם זה נורמלי?

לסטינגר: כשראית זה היה במשחקים ? כי תמונות הוא באמת מראה מצויין - אני פשוט מנסה להבין איך לסדר מצב נח במשטח עבודה. נשבע לך שהטקסט מטושטש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים