עבור לתוכן

יש לי מחשב נורא איטי ואני לא יודע למה

Featured Replies

פורסם

זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz

לוח אם: ASUS P4P800

שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל

כרטיס מסך: FX5200

והמחשב רק בן שנה!!

אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... :bash: מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון?

אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!

פורסם

איזה הארדיסק בידיוק ?

תבדוק את הספק שלך ..

פורסם
  • מחבר

יש לי תוכנה לבדיקת רכיבי המחשב אבל אני לא יודע איפה להסתכל יש לי 2 תגיד לי אתה מאיפה להביא את השם של הספק או מהתוכנה cpu-z או מ- everest

פורסם

איזה הרדיסק זה?בן כמה?

אולי הוא ב pio mode תבדוק.

פורסם

יש לי אותה בעיה במחשב פנטיום 3 - 800/133/256 אחרי פירמוט יש לו התקפי איטיות "נחנק" לכמה שניות וממשיך

לעבוד.

פורסם

להריץ בנצ'מארקינג להארדיסק, למעבד, לזכרונות, להכל, לבודד את הבעיה.

להריץ פעולות תחזוקה של מע' ההפעלה - סריקת שגיאות, איחוי, עדכוני מערכת ועדכוני דרייברים, הרצה של SFC.

לבצע מעקב - איזה תוכנה לוקחת זמן מעבד גבוה.

לעבור על כל הגדרות ה-BIOS.

לכוונן מאפייני עבודה עם הדיסק הקשיח - לקבוע גודל קובץ זיכרון ויראוטלי סטאטי (רצוי פי שתיים או פי שלוש מכמות ה-RAM, אבל בכל מקרה שיהיה קובץ Swap בגודל קבוע), להאפשר Read-Ahead של יותר סקטורים.

לקבוע מאפייני עבודה של מע' ההפעלה - לבטל אפקטים ויזואליים לא נחוצים, לעבוד על הגדרות צריכת חשמל ושומר מסך, לעבור על ההגדרות של כל ההתקנים, לעבור על כל התוכניות שעולות בזמן האתחול (אפשר דרך msconfig).

פורסם
  • מחבר

תראו אני לא כל כך מבין בדברים האלה תסבירו לי פשוט איך בודקים אני לא מבין מה זה pio mod יכול להיות באמת שזה קשור להארד דיסק רק תגידו לי שלב שלב איך לבדוק מה הבעיה

פורסם

להריץ בנצ'מארקינג להארדיסק, למעבד, לזכרונות, להכל, לבודד את הבעיה.

להריץ פעולות תחזוקה של מע' ההפעלה - סריקת שגיאות, איחוי, עדכוני מערכת ועדכוני דרייברים, הרצה של SFC.

לבצע מעקב - איזה תוכנה לוקחת זמן מעבד גבוה.

לעבור על כל הגדרות ה-BIOS.

לכוונן מאפייני עבודה עם הדיסק הקשיח - לקבוע גודל קובץ זיכרון ויראוטלי סטאטי (רצוי פי שתיים או פי שלוש מכמות ה-RAM, אבל בכל מקרה שיהיה קובץ Swap בגודל קבוע), להאפשר Read-Ahead של יותר סקטורים.

לקבוע מאפייני עבודה של מע' ההפעלה - לבטל אפקטים ויזואליים לא נחוצים, לעבוד על הגדרות צריכת חשמל ושומר מסך, לעבור על ההגדרות של כל ההתקנים, לעבור על כל התוכניות שעולות בזמן האתחול (אפשר דרך msconfig).

יפה מאוד על החיבור אחי אך זה טעון תיקון קטן

לשנות את הREAD-Ahead זה טעות גדולה מכין שזה מותאם בד"כ ליכולות של ההארד דיסק ושינוי יכול להביא לשגיאה בקריאה.

פורסם

כולם פה חכמים גדולים מדברים על OC וכל מושגי המחשבים אבל ניסיונות על המחשב שלהם הם לא יעשו אני בטוח ש 99 % ממי שכותב כאן מזמינים טכנאי שיש בעיות ! :bash::s07:

פורסם

לא כדאי לך להתערב, תפסיד הרבה כסף.

טכנאי לא נכנס אלי הביתה כבר 10 שנים אני חושב.

ויש לי AMD באוברקלוק...(אתה מוזמן להתסתכל ב OCDB אם אתה לא מאמין)

פורסם

התקשרתי עכשיו ל 5 מעבדות אקסלנט,באג מחשבים ועוד כמה 4 אמרו לי INTEL מעבדה לא מוכרת בר"ג אמרה לי AMD

:silly::bash:

פורסם

נו ו...?

חובבנים. זה ידוע..

נסה לשאול אותם מה FSB ותראה מה הם יגידו לך....

נסה לשאול אותם מה DUAL CHANEL תראה מה הם יגידו לך.

נסה לשאול אותם מה זה HT ותראה מה הם יגידו לך.

נסה לשאול אותם מה הטמפ' המומלצת למעבד ותראה מה הם יגידו לך.

ולבסוף תשאל אותם כמה מחשבים הם מתקנים כל חודש(מה שיעיד כמה זבל הם מכרו שהוא חוזר אליהם)....

פורסם

מה שמדהים הוא שלפי מה שאתם אומרים יהודים אוהבים לקנות זבל :kopfpatsch:

כי "חברות הקבר" שלדבריכם לא מבינים בכלום מגלגלים מיליונים ומשגשגים.

דרך אגב אקסלנט מוכרים AMD אז מה האינטרס שלהם ?

פורסם

האינטרס שלהם הוא למכור.

גם על AMD הם מרוויחים. אבל פחות

למרות שברוב המקרים זה פשוט חוסר ידע של אנשי מכירות - אפילו לא מדיניות מכוונת..

ויהודים אכן קונים זבל. יהודים(אלה שבסטיגמא, אני לא עושה פה הכללות) אוהבים זול. גם אם הם קונים זבל קוריאנים, העיקר שהם קונים בזול ומרגישים שהם "דפקו את המערכת".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים