פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרוןחריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים)כניסת ATA אחת לצורבכניסת FDDאני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-DGIGABYTE GA-8I925X-GINTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אני אישית הייתי הולך על האביט בגלל שאביט מעולם לא אכזבו אותי ברמת הלוחות או הפיצ'רים (אולי רק ה vt שלהם שווה לתחת אבל אין מה לעשות לכולם יש פאשלות)במידה ולא אביט אז הייתי הולך על הג'יגה בייטים שיצא לי כבר לעבוד איתם והם באים מאובזרים היטב ועובדים טוב עדיין לא הרצתי עליהם באנצ'ימארקים אבל בקרוב. כל הלוחות שהבאת הם טובים אבל אין מה לעשות לוח של אינטל יוצא מאד לא משתלם .
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אני חולה על ג'יגהבייט...אמינים מאוד.ויחסית זולים.בחר דגם עם ה- DPS ולא תתאכזב.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אם אתה רוצה לעשות oc תוריד מהרשימה את שני הלוחות של אינטלאי אפשר להאיץ לוחות של אינטל (בד"כ)
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים הייתה שמועה שאפילו אינטר יתחילו לתמוך בהמהרה בלוחות האם שלהם. אפילו תחת ווינדוס... מישהו מכיר? נתקל?
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים היה איזה BIOS שאינטל שיחררה לאחד הלוחות שלה (או לכמה, לא זוכר) שאיפשר OC של עד 10%. מה שנקרא "Overclocking madness"
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים עליך לקחת בחשבון כי עם הצ'יפסט הזה תצטרך לרכוש גם זכרונות DDR2 אשר עולים יותר משמעותית מזכרונות DDR ואינם מציגים שיפור בביצועים. המלצתי היא לקחת את צ'יפסט ה-915 המשתלם יותר.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים מה הסיבה להתעקשות הזו?אני מבין כי זהו כספך והנך רוצה את הטוב ביותר אך אינטל לא מצליחה למכור לוחות עם הצ'יפסט הזה מהסיבה שצ'יפסט זה לא משתלם ונראה כי החברה עצמה כבר מתחילה לזנוח אותו שכן תוכניות החברה כרגע הם מעבדים בעלי ליבה כפולה והכנסת מעבדים ניידים לשוק הביתי.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים אתה יכול לבסס את הטענה שלך? בכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מגיעים למסקנה הפוכה.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים INTEL מתכוונת להשיק בעוד מס' חודשים את הצי'פסט 925XE אשר יתמוך ב-1066MHZ FSB וכך ה-925 יישאר ללא שום יתרון על פני ה-915.http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2256http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20040902163907.htmlשים לב כי INTEL לא מתכוונת להמשיך להעלות את ה-MHZ ומעבד 3.8GHZ יהיה המעבד המהיר ביותר שלה לתקופה ארוכה. כמו כן, שים לב כי החברה גם מתעלמת מתקן ה-DDR2 במהירות 667MHZ.
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים בעצם מה שה915 נותן לי זה רק תמיכה בDDR רגיל נכון? חוץ מזה, יש בו משהו אחר שונה? אם כן, אני אשקול את הצעתך בחיוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.