פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים בעיקרון אין לי הרבה כסף להוציא על מחשב חדש, ואני צריך מחשב חדש, כדי לשחק ב-Underground 2 לדוגמא (ואין לי אפשרות לשדרג חלקים).מצאתי מכירה קבוצתית, שהמפרט של המחשב שלה נראה ממש נחמד, לדעתי גם שווה (חוץ מכרטיס המסך).מה דעתכם?http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=1895387
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים לא רק הכרטיס מסך זבל, הכל זבלשווה זה המילה האחרונה שניתן להגיד על דבר כזהאבל אם זה מספק אותך ואין לך יותר תקציב בבקשה... והמחשב שם ממש לא יריץ לך NFSU2עדיף לקחת AMD שעולה פחות מהאינטל עם כרטיס מסך סביר, אפילו ג'יפורס 4 יותר טוב ממה שיש שמה
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר לא רק הכרטיס מסך זבל, הכל זבלשווה זה המילה האחרונה שניתן להגיד על דבר כזהאבל אם זה מספק אותך ואין לך יותר תקציב בבקשה... והמחשב שם ממש לא יריץ לך NFSU2עדיף לקחת AMD שעולה פחות מהאינטל עם כרטיס מסך סביר, אפילו ג'יפורס 4 יותר טוב ממה שיש שמהתמצא לי משהו יותר זול, או שלא עולה על ה-3000 ש"ח כולל הכל (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, HD...).
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים חוץ מהמעבד במכירה הזאת הכל כלל הכל זבל עדיף תשקיע איזה 3000-2500 שקל וקנה משהו נורמלי (כמובן בלי ציוד הקפי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.