עבור לתוכן

צריך דרייבר ללוח אם של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA

Featured Replies

פורסם

הצ'יפסט: VT82C693A

יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו

ניסיתי להוריד את ה

4 IN 1 של VIA ולא עזר

אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE

פורסם

תצטרך לפרט איזה כרטיס מובנה יש בלוח או איזה לוח זה בדיוק.

יש באתר של VIA דרייברים לכרטיסים שלהם, אבל זה לא חייב להיות מה שיש בלוח הספציפי.

פורסם
  • מחבר

זה הבעיה

באתר של VIA ניסיתי לחפש וגם בגוגל ולא מצאתי משהו שאפשר להוריד ממנו

אין לי מושג איזה כרטיס מובנה

זה לוח של PC PARTNER עם דגם הצ'יפ שנתתי

פורסם

תנסה דרייבר של realtek, לאחרונה נתקלתי בעבודה בבעיה דומה, לוחות של מחשב DELL עם chipset של VIA אבל כרטיס קול של realtek.

פורסם

Via4in1 נועד לציפסט של הלוח לא לכרטיסי קול או רשת.

באתר של Via יש שם את החלקה של הדרייברים. תיכנס לחלקה של הSound.

אתה יוכל גם להוריד את Everest ולדעת את הדגם של הלוח אם שלך. להריץ עליו בגוגל ולראות איזה ציפ של קול יש ללוח וגם אתה יכול להסתכל על הציפים שעל הלוח עצמו ולראות אם אתה מוצא ציפ של Sound. ולרשום את הדגם הזה בגוגל ולהוריד את הדרייבר...

בהצלחה

פורסם

תצתרך לזהות את הכרטיס קול עם תוכנה כמו everest או סנדרה איזה כרטיס יש לך, כיוון שיכול להיות שלוש כרטיסים מובנים על הציפסט הזה.

הבעיה שבאתר של Pc-partner אין דריברים לכרטיס קול ללוחות Slot 1 עם צ'יפסט VIA, אלה רק ללוחות עם Socket 370.

אבל ניראה לי שלא תהיה בעיה להשתמש בדריברים של VIa apollo 133 pro (שזה בצ'יפסט שלך) של socket 370.

http://www.pcpartner.com.hk/support/utility/via_drv.htm#via686ab

לדעתי זה אחד מהכרטיסים המובנים של קריאטיב, כיוון שיש לך ציפ של קריאטיב על הלוח, השאלה איזה מיהם.

מקסימום שנסה את שתיהם.

פורסם
  • מחבר

הצ'יפסט של VIA APOLLO 133

וממה שאני יודע מאברסט זה שהכרטיס קול זה AC'97

לא יותר מזה

פורסם
  • מחבר

תצתרך לזהות את הכרטיס קול עם תוכנה כמו everest או סנדרה איזה כרטיס יש לך, כיוון שיכול להיות שלוש כרטיסים מובנים על הציפסט הזה.

הבעיה שבאתר של Pc-partner אין דריברים לכרטיס קול ללוחות Slot 1 עם צ'יפסט VIA, אלה רק ללוחות עם Socket 370.

אבל ניראה לי שלא תהיה בעיה להשתמש בדריברים של VIa apollo 133 pro (שזה בצ'יפסט שלך) של socket 370.

http://www.pcpartner.com.hk/support/utility/via_drv.htm#via686ab

לדעתי זה אחד מהכרטיסים המובנים של קריאטיב, כיוון שיש לך ציפ של קריאטיב על הלוח, השאלה איזה מיהם.

מקסימום שנסה את שתיהם.

הצלחתי! תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים