עבור לתוכן

ה6600GT בKSP

Featured Replies

פורסם

בכרטיס של XFX המהירות לזכרונות היא 500 גם בגרסת ה - AGP....

לחץ כאן

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת שלא קשור ומה עם פתאום אחרי שנה קונה משהו הפסקת חשמל או לא יודע מה ששורף את הכרטיס מה אז? או אתה רוצה למכור את הכרטיס אחרי שנה...

כרטיס באחריות ימכר בהרבה יותר כסף!

קצת חומר למחשבה  :hi:

דבר ראשון על דברים שתארת אין אחריות , נכון שאולי בהרבה מקרים יחליפו גם ככה , אבל זה לא לרמה של הפורום שלנו "לחנך" את הקוראים ככה. כדאי כאן לציין - אחריות זה "אחריות של החברה לתקינות התפעולית של המוצר". - וזה אחריות ולא ביטוח - ביטוח זה דבר שונה לחלוטין. כל דבר חיצוני שגרם לבעיה במוצר - לפי ההסכם היבש זה לא נכלל באחריות שהייצרן מביא. גם אם במקרה היתה רעידת אדמה ונמעך לך האוטו בגלל גשר שנפל עליו - החברה לא תכסה את ה"נזק התפעולי" של הרכב באחריות. אז בבקשה לא לחנך לתחמנות, ולא משנה מה כולם עושים או מה אפשר לעשות , לא יאה לרשום את זה כך בפורום , אותו דבר לגבי WAREZ - זה אותו הסיפור.

ודבר שני - אם כבר מדברים על חומר למחשבה. עדיף עשר שנים אחריות על שנה אחריות - זה נכון , אבל אסור לשכוח את פרמטר המחיר (נו באמת איך אתה משווה רק מה שנוח לך להשוות). ככה שהמשפט שלך צריך להכליל את כל הפרמטרים אם אתה כבר מנסה לתת איזה "כלל" כי להשקיע עוד נגיד 200 שקל ליותר אחריות בשביל שעוד שנה וחצי, שזה כבר יהיה חלש מדי לך תמכור את זה ב 620 במקום 550 שקל - זה כבר אידיוטי (כי ב750 שקל תוכל כבר להשיג מוצר חדש בעל ביצועים זהים או אפילו גבוהים). ודרך אגב - מהדרך שבה אתה רושם וכמות הפעמים שאתה חוזר על זה - בכלל לא נראה שאתה שונא את KSP :lol:

פורסם

באמת נראה כאילו יש לו איזה סיפור עם KSP.

ד"א קניתי כמה פעמים מ KSP אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב אם יש אלטרנטיבה.

כי בסופו של דבר מקבלים פחות אחריות באותו המחיר אז איפה היתרון בKSP?

6600GT עולה 1300 במזומן שזה 1400+ באשראי שזה אותו המחיר שתמצא בכל החנויות כמעט רק שלKSP יש רק שנה אחריות.

פורסם

מישהו יודע אם ה6600GT שנמצא באתר של קייאספי הוא של חברה טובה? ואם הוא בסדר?

ואם הוא AGP או PCI-E?

מה זה משנה. בכל מקרה לא הייתי קונה כרטיס מסך כל כך יקר ב KSP . יש לו רק שנה אחריות. יש בלוגיק כרטיס של גיגבייט עם 3 שנות אחריות באותו מחיר ויש במקומות אחרים. קודם כל שיהיה לך 3 שנים אחריות על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

באמת נראה כאילו יש לו איזה סיפור עם KSP.

ד"א קניתי כמה פעמים מ KSP אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב אם יש אלטרנטיבה.

כי בסופו של דבר מקבלים פחות אחריות באותו המחיר אז איפה היתרון בKSP?

6600GT עולה 1300 במזומן שזה 1400+ באשראי שזה אותו המחיר שתמצא בכל החנויות כמעט רק שלKSP יש רק שנה אחריות.

אני מעדיף את KSP כי זה קרוב אליי..

פורסם

כל ההבדל בן מזומן לאשראי זה 2 אחוז

כלומר 25 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים