עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המסך L1730B של LG ?

Featured Replies

פורסם

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3726543

שלום אחי זכה במכרז של המסך הזה בסכום של 2100 ש"ח.

אשמח לקבל ביקורת על המסך הזה, האם הוא טוב ? ומה לגבי המחיר ? האם המחיר זול ממה שניתן להשיגו ?

אשמח לביקורות ותגובות בנוגע למסך הזה, ואגב

שאלה נוספת, מה זו החוצפה הזו של אחריות על עד 3 פיקסלים שרופים ?!!?!? מה הם עושים צחוק אני יקבל מסך עם 3 פיקסלים שרופים והם לא יחליפו לי ? זה פשוט חוצפה !

ראיתי בבאג מסך שיש עליו 2 כאלו ! זה פשוט נוראי ! אם אחי יקבל פיקסל שרוף האם יש משהו לעשות ? כי לא יתכן שישלמו מחיר מלא על מסך עם פיקסלים שרופים ! 1 זה יותר מדיי...

תודה מראש לעונים ^^

פורסם

בקשר לאחריות,

אז למה אח שלך קנה את המסך אם האחריות חרא? אין מה לעשות בקשר לזה עכשיו נראה לי...

המחיר יותר זול ממה שאפשר להשיג את המסך הזה, אומנם לא בהרבה, בכ200 ש"ח

זה מסך נחמד מאוד, אני אישית קניתי את הL1730S שזה אותו מסך רק שאין לו

יציאת DVI ב2080 ואני מאוד מרוצה ממנו, ויציאת DVI זה גם ככה לא באמת חשוב

פורסם
  • מחבר

בקשר לאחריות,

אז למה אח שלך קנה את המסך אם האחריות חרא? אין מה לעשות בקשר לזה עכשיו נראה לי...

המחיר יותר זול ממה שאפשר להשיג את המסך הזה, אומנם לא בהרבה, בכ200 ש"ח

זה מסך נחמד מאוד, אני אישית קניתי את הL1730S שזה אותו מסך רק שאין לו

יציאת DVI ב2080 ואני מאוד מרוצה ממנו, ויציאת DVI זה גם ככה לא באמת חשוב

אחריות חרא ? זה אחריות יבואן... זה כולל כל מסך LG מהסדרה הנ"ל...

לא משנה איפה הייתי קונה את זה, זו אותה אחריות... ככה שצריך לעשות משהו לגבי הביזיון הזה...

פורסם

התכוונתי,

שאם אתה לא מרוצה מתנאי האחריות,למה קנית?

אולי היה עדיף לך לקנות אז מסך של חברה אחרת,

שהיבואן שלה נותן אחריות נורמלית

ואין הרבה מה לעשות בקשר לזה,

חוץ מאולי לעשות חרם צרכנים על היבואן עד שהוא יסכים לתת אחריות נורמלית (כאילו שזה יעבוד)

או להתקשר ולצעוק עליו עד שהוא ייתן לך, מה שלא בטוח גם יעבוד

פורסם

3 פיקסלים "רעים" זה לא כל כך נורא. ודיי צפוי במסך בינוני (גם מבחינת העלות)

תכלס - זו אחריות טובה למסך בינוני.

מסכים יותר איכותיים (ויקרים) באים עם אחריות מהפיקסל הראשון אבל לפי דעתי, אם אתה מרוצה מהמסך אז תהנה ממנו ואל תדאג.

קניתי IBM ThinkPad T23 לפני 3 שנים ויש לו LCD פגז, אבל היו לו 2 פיקסלים רעים מהיום הראשון (קניתי Refurbished) אבל לאחר חודש עבודה, כבר לא שמתי לב והיום אני אפילו לא זוכר איפה הם נמצאים.

פורסם

שים לב כי יש 2 סוגי אחריות. ישנה אחריות לשבוע הראשון אשר אומרת כי היבואן יחליף את המסך במקרה ויהיה בו לפחות פיקסל אחד שרוף ברגע שהוצאת את המסך מהקופסא ועד סוף 7 הימים הראשונים (אצל רוב היבואנים). האחריות השניה היא מ-8 ימים ועד סוף ה-3 שנים אשר משתנה מיבואן ליבואן.

פורסם
  • מחבר

שים לב כי יש 2 סוגי אחריות. ישנה אחריות לשבוע הראשון אשר אומרת כי היבואן יחליף את המסך במקרה ויהיה בו לפחות פיקסל אחד שרוף ברגע שהוצאת את המסך מהקופסא ועד סוף 7 הימים הראשונים (אצל רוב היבואנים). האחריות השניה היא מ-8 ימים ועד סוף ה-3 שנים אשר משתנה מיבואן ליבואן.

הקטע של- LG יש יבואן אחד, ואני לא בטוח לגבי אחריות מיום פתיחת המוצר.....

בכל מקרה באתר שמישהו פירסם פה, יש ביקורת דיי נוקבת לגביי ה מילי סקנד.

שאין מדובר ב-12 MS אמיתי, אלא לפי הבדיקות שלו 16.... האם מדובר פה בטעות מפאת מזיד ? כלומר להטעות את הצרכן ?

או בדיקה שגויה ?

פורסם

זה לא משנה מה הסיבה לזמני התגובה הגבוהים, השורה התחתונה היא שבמסך זה הנתון הזה לא טוב.

ד"א, אני פרסמתי את הביקורת.

פורסם

מנטלי , כשאתה אומר שפירסמת את הביקורת , האם אתה מתכוון לביקורת הזאת ?

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/response-8.html

האם אתה כתבת אותה . ?

בנוגע לשאלה

תהיה בטוח שהמסך הזה לא עולה 5000 ש"ח במחיר מחירון שלו , ושהוא לא 12 ms , ולא בעל רמת ניגודיות של 1:550 . :P

פורסם

יש הבדל בין לכתוב אותה לבין לפרסם אותה כאן. את הציניות שלך אנא שמור לחבריך. הערה מיותרת לחלוטין.

פורסם

מצטער אך חל פה בילבול , חשבתי שאתה זה שכתב את הביקורת , ורציתי לאמת זאת , סליחה אם פגעתי בך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז בגדול המסך הזה הוא מרמה אחת גדולה ? למה הם רושמים 12 MS שזה לא ? וזה בעצם 16

זה להטעות את הצרכן במכוון, אתם לא חושבים שאפשר לארגן נגדם תביעה על זה או משהו ?? :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים