עבור לתוכן

מתי מגיע ה NF4 לארץ ?

Featured Replies

פורסם

כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ?

ותמיכה ב 939 כמובן.

אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?

פורסם

1 מגה קאש = 3600+.

SSE3 = revE winchester

לוחות אינפורס אולי חודש הבא.....

פורסם
  • מחבר

בנתיים ה 3500+ שראיתי בארץ הוא רק 512K C

ואגב לא ראיתי גם שום מעבד 64 עם SSE3...

ככה שאולי תהיה יותר מפורט ? לינק ומחיר משוער יהיה נחמד - או תאריך השקה בארץ בצורה משוערת.

אגב לפי מה שהבנתי צריכות לצאת מספר גירסאות של צ'יפ ה NFORCE4, מתי ישיקו את כולם ? ואת החזקה שמבניהם...

ומה עומדן המחירים של הלוחות בחודש יציאתם ?

פורסם

לא יודע מאיפה הוא הביא את זה , אבל 3500+ אין עם 1 מגה קאש וגם לא יהיה כנראה .

מעבדים עם סט הפקודות SSE3 גם אין כרגע , אבל בתחילת 2005 הם יתחילו לראות אור ...

בקשר ל NF4 חודש הבא כנראה יתחילו להגיע כמה לוחות בחו"ל (אבל לא גרסת ה SLI ) היא תגיע מאוחר יותר .

יש שלושה גירסאות , הראשונה תיהיה גירסא רגילה כמובן , השניה תיהיה גרסת ה ULTRA שהיא תיהיה בדיוק כמו גרסת ה SLI רק בלי אפשרות לחיבור שתי כרטיסים במקביל .

פורסם

ה- Athlon 64 4200+ הוא בעל 1 MB.

למעשה מדובר במעבד Athlon FX-53 רק שאת האנלוק הורידו לו.

ולכן כדאי למצוא היום את ה- Fx-53 במחיר זול וטוב.

פורסם

זה שלמעבדי ה FX יש 1 מגה קאש אנחנו יודעים , הוא דיבר על ה 3500+ .

ותגיד לי למה אתה חושב שה FX53 בה במחיר זול וטוב :screwy: ???

פורסם

לא יודע מאיפה הוא הביא את זה , אבל 3500+ אין עם 1 מגה קאש וגם לא יהיה כנראה .

מעבדים עם סט הפקודות SSE3 גם אין כרגע , אבל בתחילת 2005 הם יתחילו לראות אור ...

בקשר ל NF4 חודש הבא כנראה יתחילו להגיע כמה לוחות בחו"ל (אבל לא גרסת ה SLI ) היא תגיע מאוחר יותר .

יש שלושה גירסאות , הראשונה תיהיה גירסא רגילה כמובן , השניה תיהיה גרסת ה ULTRA שהיא תיהיה בדיוק כמו גרסת ה SLI רק בלי אפשרות לחיבור שתי כרטיסים במקביל .

מצטער על הבלבול.. זה היה מאוחר בלילה :)

המעבד המדובר זה 3600+.

יש איזה טסטר בטאיוואן שקיבל אותו כבר.. בגלל ש- cpuz לא מכירה מעבד כזה עוד אז היא מזהה אותה כ- clawhammer 1mb..!

פותח הדיון -

תצא גרסא חדשה למעבדי ה- winchester כנראה שתכיל סט פקודות sse3 ועוד קצת שיפורים לליבה.

מאיפה אני אמור לדעת מחיר וזמן הגעה משוער? לדעתי עוד חודש חודשיים לפחות.

roiya, ה- 3700+ הוא מעבד fx53 שנעלו לו בקר זיכרון אחד.. האוברקלוק שלו וה- wafer מוכיחים זאת..

וכן אנרי, ה- fx53 בא במחיר מצוין כיום של 600-500 דולר שזה מעולה למעבד כ''כ חזק ואיכותי

במיוחד אם זה שבוע מאוחר, אז אתה משיג fx55 ב- 200 מה''צ פחות

פורסם

ה3600+ היה ונשאר בגדר שמועה, אל תטעה אנשים

פורסם

הוא כן קיים.. רק חפש באתר של AMD.

פורסם

חיפוש בגוגל:

לחץ'>www.amd.com&hl=en&lr=&c2coff=1&as_qdr=all&filter=0]לחץ כאן

אכן החזיר כמה תוצאות. אבל כאשר נכנסים לדף האמיתי והעדכני באתר של AMD

לחץ כאן

המעבד הזה לא קיים בעמוד.

(מן הסתם לא לקחתי את הדף ברוסית או גרמנית, אני מניח שהמצב שם זהה)

אז למה גוגל החזיר תוצאות? כי הפעם האחרונה שהוא מצא את הדף הייתה לפני הרבה זמן. אם נכנסים ורואים מה יש במטמון:

לחץ'>www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_11120_11124,00.html+athlon+64+3600+939+site:www.amd.com&hl=en]לחץ כאן

רואים שפעם באמת היה תכנון למעבדי 3600+ - בזה צדקת. באשר לביצוע מעשי של התכנון? אין 3600+ ואין סיבה להאמין שאי פעם יצא מעבד כזה. במיוחד אחרי כל השחרורים האחרונים - 3000,3200,4000,FX-55 לסוקט 939.

פורסם

ה- Athlon 64 4200+ הוא בעל 1 MB.

למעשה מדובר במעבד Athlon FX-53 רק שאת האנלוק הורידו לו.

ולכן כדאי למצוא היום את ה- Fx-53 במחיר זול וטוב.

למה לקנות FX-53 שאפשר לקנות בפחות משליש מחיר את ה - +3200 ולעשות לו OC ל 2.5 אפילו עם קירור סטוק ובלי לגעת במתח, ולקבל אותם בנצ'ים.

"While overclocked the distinction between the FX-53 and the 3200+ fades and we are left with virtually identical numbers. Each CPU trades barbs and in both Research and Hardware demos the 3200+ leaves the parting shot with the very minor win. "

מקור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=904&articID=230

פורסם

יש עוד דף בעמוד של amd שמוכיח שה- 3600 כן קיים רק אם שמרתי תלינק...!!

פורסם

ה- 3200 מגיע עם 512 KB L2 CHACHE לעומת ה- FX53 שבא עם 1MB.

הFX 53 מגיע פתוח ללא נעילה של מכפילים.

ובגלל שייצורו הופסק ניתן להשיגו בזול.

אני העמדתי אותו מול ה- 4200 ולא ה- 3200.

ד"א גם ל-FX53 ניתן לעשות המהרה ואז לקבל ביצורים עוד יותר טובים וזה סותר את מה שאתה אמרת.

עכשיו הדיון היה על קנייה לא על פוטנציאל מה אפשר לעשות אם קונים...

פורסם

יש עוד דף בעמוד של amd שמוכיח שה- 3600 כן קיים רק אם שמרתי תלינק...!!

ואתה יכול למצוא אותו אבל גוגל לא מסוגל?

פורסם
  • מחבר

תראו אני חושב שאנשים פה מגזימים. מעבד ה FX 53 במחיר זול ? אנשים 600-500 דולר זה לא מחיר זול, זה מחיר אסטרונומי ! זה מוגזם, זה מחיר של כרטיס HIGH END הכי טוב בשוק.. אבל בכל זאת ה FX 53 לא כזה טוב שמצדיק את מחירו הגבוהה.

דבר נוסף, שיצאו ה-winchester, האם הם יכללו גם 1 MB קאש ? או שכל זה עוד בגדר בדיה....

בעקרון אני ממתין למעבד בסוקט 939, עם 1 MB CACHE וגם SSE3 - האם יש בידי הדבר לצאת לקראת השנה החדשה הקרבה אלינו ???

אפילו עם מדובר במעבד 3200+ עם כל הנתונים הנ"ל זה דיי מספיק, ואני מקווה ש AMD יהיו הגיוניים במחירים שלהם, לא כמו שהם תופסים טרפ על השוק עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים