פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר תודה גבר אבל כניראה שאני הולך על הAMD אבל עזרת לי עם הלוח אם למרות שאני שומע הרבה תגובות על ABIT אני מתלבט בין ABIT gigabit and asus
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים זה מה שהוא אמר חחחחחחחחח הוא אמר לך על הAMD.. סוקט 754 = AMD תביא תקציב ואז נראה איזה מעבד מתאים לך
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים AMD ידועים כחזקים בתחום של משחקים. אינטל חזקים בתחום של עריכת וידאו וגרפיקה.היתי ממליץ ללכת על סוקט 754 כי מבחנים הראו שהיתרון שנותן ערוץ זכרון כפול הוא מינימאלילגבי לוח אם, ערכות שבבים של VIA יצאו מנצחות במבחני המשחקיםקח לוח אם שבנוי על K8T800 Pro כמו Abit KV8 Pro ותהיה מרוצהאתה יכול לקרוא על הלוח אם פהhttp://www.viperlair.com/reviews/cpu_mobo/abit/amd/s754/kv8p/למה דווקא VIA???שילך על NFORCE250!
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים גבר, תמתין מעט ותחכה שייצאו א- Athlon steppin E עם תמיכה ב- SSE3.ואז ה- AMD יהיה טוב יותר גם במשחקים, גם בתפעול רגיל וגם בווידאו וגרפיקה.בכלל בעוד חודשיים תוכל לרכוש את ה- NForce 4 ותהיה מאושר עד לגג...
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים גבר, תמתין מעט ותחכה שייצאו א- Athlon steppin E עם תמיכה ב- SSE3.ואז ה- AMD יהיה טוב יותר גם במשחקים, גם בתפעול רגיל וגם בווידאו וגרפיקה.בכלל בעוד חודשיים תוכל לרכוש את ה- NForce 4 ותהיה מאושר עד לגג...לSSE אין קשר כרגע ליתרון בקידוד, אני לא מכיר תוכנות שמשתמשות בsimdים שלו לקידוד זה או אחר.קידוד מתבסס כמעט ואך על simdים, לאינטל תמיד יהיה יתרון בזה, בשל מהירות שעון גבוהה יותר.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים חחחחחחח כל אחד אומר משהו אחר פה אומרים "VIA" ציפסט טוב למשחקים במקום אחר אומרים שזה הצי'פסט הכי גרוע שיש.תחליטו ?פעם אומרים שאינטל הכי טובים פעם VIA תחליטו כבר.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים הם אומרים שאינטל הכי טובים לגראפיקה וקידוד וזה בגלל הזיכרון מטמון שבו וכמות המגהרצים שיש למעבד בקשר לציפסט של לוחות לAMD אז תמיד יהיו חילוקי דעות כמו שATI יותר טובים מNVIDIA וכו אבל לדעתי הציפסט החדש הNF4 יהיה יותר טוב למשחקים כי גם לא היו יוצרים את הSLI וגם זה חדש יותר
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים גם מהירות שעון , גם HT ולא לשכוח את העובדה שאין הרבה קפיצות בקידוד , מה שעושה לברנצ' פרדיקטור חיים קלים ונותן לאינטל עם הפייפלינס הענקיים שלהם יתרון.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים נכון שכמות ההרצים מכריעה אבל ה1 מגה קש משפיע גם בקשר לNF4 אז זה בנוי יותר למשחקים כי לא נראה לי שיש משהו שבאמת צריך כוח של שני כרטיסים חוץ ממשחקי מחשב
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אני יודע שלחלק קטן מאוד יש 1 מגה קש והם טיפה יותר טובים לגרפיקה אבל לא כמו אינטל בגלל ההרצ אבל הזיכרון קש משפיע
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים גבר, תמתין מעט ותחכה שייצאו א- Athlon steppin E עם תמיכה ב- SSE3.ואז ה- AMD יהיה טוב יותר גם במשחקים, גם בתפעול רגיל וגם בווידאו וגרפיקה.בכלל בעוד חודשיים תוכל לרכוש את ה- NForce 4 ותהיה מאושר עד לגג...זה כבר לא חודשיים... הלוחות כמעט פהסוף חודש הזה תחילת חודש באה יכנסו עוד לוחות שמעתי שה SLI גם אמורים להיכנס מתי שהוא בתחילת אמצא חודש באה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.