עבור לתוכן

איזה סטפינג הכי טוב לOC לATHLON 64 939?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, לאף אחד אין פוטנציאל יותר גבוה מהשני, זה הכל תלוי בקוד מסוים על המעבד ובמזל. עם ה- Winnies זה באמת Luck Of The Draw.

יכול להיות שתשיג מעבד 3200 שעושה 3Ghz על אוויר primestable ובעוד שתשיג 3500 שעושה 2.4 על 1.9v, או להפך.

אנשים נוטים לחשוב שבין המעבדים הללו יש הבדלים של סיליקון אבל זה שטויות. הסיליקון אצל שניהם באותו רמה ואיכות וכך גם הליבה הוואפר. וכמו שאמרתי ה- speed bindings של ה- 3500 לא עוזרים לו להיות יותר מרשים.

אנשים לוקחים 3200 כי פשוט... אחרי הכל.. אוברקלוק נועד להוציא כמה שיותר בלי כסף.... אז אנשים שיכולים לחסוף 60-80 דולר על מעבד שממילא שניהם עושים אותו הדבר ישיגו את היותר טוב כמובן.. וה- 200 מה''צ בקושי ישנו במשחקים כשלשניהם יש בקר זיכרונות כ''כ משובח.

המכפלות נעולות אך רק כלפי מעלה.

cousman אחי, אני אומר שתקנה מה שנראה לך נכון - לפי הזמינות ולפי מה שמתאים לתקציבך.

תודה אבל ההתלבטות שלי היא לא בין 3500 ל3200, אלא בין 3200 ל3000... אם אתה אומר שזה לא משנה, וה3000 יותר זול באיזה 300 שקל הרי אז אני ילך כבר על ה3000...

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

cousman.. אולי במקרה שלך הייתי הולך על 3200 כי מכפלת ה- 9 אצל ה- 3000 זה מאוד מאוד מגביל.

סולס, הג'יגהבייט נהיה טוב רק אחרי הרבה מודים, ביניהם: VTT, VIO->VDDR, OVP MOD, VCORE VDIMM MOD, בספק אם תעשה את כולם. ה- msi במיוחד עם ה- revision החדש שולט בכולם.

פורסם

אתה יכול לדייק בדגם של הMSI ולהגיד איזה REVISION בדיוק בבקשה.

ובנוגע ל GIGABYTE אם אני לא יעשה שום MOD ללוח יש מצב שאני עושה OC לפחות לבאס 220?

פורסם
  • מחבר

cousman.. אולי במקרה שלך הייתי הולך על 3200 כי מכפלת ה- 9 אצל ה- 3000 זה מאוד מאוד מגביל.

סולס, הג'יגהבייט נהיה טוב רק אחרי הרבה מודים, ביניהם: VTT, VIO->VDDR, OVP MOD, VCORE VDIMM MOD, בספק אם תעשה את כולם. ה- msi במיוחד עם ה- revision החדש שולט בכולם.

אם זה עד כדי כך משפיע אני יוסיף את ה300, אבל זה צריך להיות באמת הבדל גדול כי זה טיפה חורג מהתקציב. ה3200 זה בסה"כ עם מכפלה אחת יותר גבוה, זה עד כדי כך משפיע? לא בכל מקרה מורידים את המכפלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים