עבור לתוכן

עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתית...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם...

יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ??

התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ??

יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחדים ולא משהו מטורף עם עוצמת ווליום בשמיים כי אני לא מתכוון לשמוע חזק בלאו הכי...

לרוב אני מתכוון לשמוע מוזיקה, ומדי פעם לראות סרטים.. כך שמבחינת הצרכים שלי הייתי בוחר באפשרות של שילוב של מוזיקה וסרטים עם פשרה בקטע של הסרטים.

אני ממש לא מבין בקטע של יציאות וכניסות ואיזו חברה יותר טובה ויותר מומלצת בכל תחום לכן ממש הייתי מודה ומעריך אם תיהיו ממש ספציפיים ותגידו לי מה כדאי לי לקנות, וכשאני אומר ספציפית אני מתכוון לשם של חברה ולדגם?? ואם אפשר גם למה היא טובה בשבילי...

בתודה רבה מראש

שלומי

פורסם

תראה לדעתי יש לך 2 אפשרויות

1.או למתוח את התקציב בעוד 500-800 שקל ככה כדי שתוכל לקנות רסיבר ורמקולים איכותיים

2.או שתקנה מערכת 5.1 עם מגבר מובנה מתוצרת חברות כמו-סאמסונג טושיבה או מרנץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים