פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים א.שווה בכלל להשקיע בו??ב.מה עדיף הוא או הכרטיס שעל לוח??ג.איפה אפשר להשיג לו דריברים?? תודה ....
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים איזה לוח אם יש לך?הוא בכלל נכנס לך ל- AGP?ולמה בתמיכה טכנית? זה מתאים יותר לפורום תצוגה וגרפיקה
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים לא שווה להשקיע בו שקלהוא אף פעם לא היה משהו...עדיף תשקיע קצת פחות מ100 שקל ותקנה TNT2 (אולטרה/רגיל)
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים הוא דווקא היה לא רע בזמנואיפה שהוא בין וודו שתיים לשלוש (או שזה היה בין הRUSH לשתיים?)אבל היום אין יותר מדי מה לעשות איתו. מקסימום משחקים מסביבות 98-99דרייברים תוכל למצוא כאן http://www.voodoofiles.com/
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים חחחחחחחח למה לעזזל לחשוב על קניה של כרטיס 3dfx ....קנה זבל אחר תקבל בערך פי 10 בביצועים.
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים נוסטלגיה ? היו זמנים שלא היית צריך כל שבוע להחליף כרטיס מסך כדי שמשחקים יעבדו חלק ! אני זוכר ששיחקתי על הATI RAGE AIW 2MB שלי (נראה לי שזה מה שהיה לי) פיפא 99 וזה עבד חלק והיה כל כך כיף שאפילו לא ידעתי מה יש בתוך המארז כי פשוט הכל עבד כמו שעון ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.