פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים Abit AV8=670 nisMsi K8N Neo2 Platinium=1100 nisכל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאודעכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקלומה ההבדלים בינהםתודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים הAV8 מבוסס על K8T800 pro של VIAהNeo2 מבוסס על nforce 3 ultraאבל הAV8 הוא של יצרן מעולה, Abit, ויכולות הOC שלו הן הרבה יותר ממה שהיית מצפה מלוח שמבוסס על צ'יפסט של VIA, הביצועים מצויינים ויש לו לא מעט פיצ'רים
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים אתה כנראה מתבלבל עם הKV8 של Abit - לו יש 2 סלוטים, כמו שאמור להיות עם סוקט 754לAV8 יש 4 סלוטים
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים מחבר נו אז אם אביט טוב כל כך למה ההפרשי מחיר?הרי שום דבר לא בא בקלות ובזול במקרה הזהזה כמו שתראה עכשיו חולצה של איזה מותג ב10 שקל לא תחשוד?תודה
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים במקום לשבור את הראש ולצפות לתשובות מאנשים "שסתם" מדברים (כי מה לעשות אין להם את הלוחות הנ"ל כרגע) קצת גוגל ויש תשובה. קיצר : לחץ כאן בטוח תקבל תשובה טובה - יש שם השוואה בין עוד לוחות מבוססי 939 , אגב אני כחובב ABIT דווקא הייתי קונה את ה MSI -לא יודע למה תהנה.
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים נו אז אם אביט טוב כל כך למה ההפרשי מחיר?הרי שום דבר לא בא בקלות ובזול במקרה הזהזה כמו שתראה עכשיו חולצה של איזה מותג ב10 שקל לא תחשוד?תודהראשית, 670 ללוח זה לא מחיר זול . MSI יקרים ביותר ומלבד הציפסט למרות שהלוח גם יותר מפוצ'ר, מחירו לדעתי מופקע (בין היתר בגלל שהוא חדש ובגלל שהוא זוכה במקום ראשון במבחנים). על המחשב לא תראה הבדל בין הלוחות, אבל אם תשקיע את ההפרש בכרטיס מסך, או מעבד חזק יותר למשל תראה הבדל הרבה יותר משמעותי.ה AV8 הוא לדעתי VERY GOOD VALUE FOR MONEY ביחס ללוחות 939 אחרים. לא יודע כמה אתה באמת צריך את הפיצרים הנוספים. עדיף שתשקיע את ההפרש בשיפור חלקים אחרים במפרט.
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים אתה בטוח שה ABIT הוא socket 939?כדאי שתבדוק שוב, שאני סדקתי זה היה 860 מול 1060 או משהו כזה
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר כן זה ל939 ונראה לי אני יקשיב לאינטגרל וישקיע את הכסף במשהו יותר חשוב מבחינת ביצועים נטו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.