עבור לתוכן

מה המינימום שעולה מסך LCD טוב?

Featured Replies

פורסם

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים.

עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

פורסם

2,000 ש"ח ומעלה ניתן למצוא מסך LCD טוב. זמנו של ה-CRT אכן עבר מן העולם ומסכי LCD נראים טוב יותר משמעותית. ה-Q17 יהיה בחירה מצויינת עקב התמורה הרבה אשר הוא נותן בתמורה למחיר הנמוך הזה. עליך לקחת בחשבון כי מסך לא קונים על סמך ביקורות ועל כן לך תראה את המסך במו עיניך לפני הקנייה.

פורסם

שטויות שטויות שטויות......

זמנו של crt לא עבר ואם עיצוב זה לא מה שאתה מחפש אז תלך על crt

ו

פורסם
  • מחבר

2,000 ש"ח ומעלה ניתן למצוא מסך LCD טוב. זמנו של ה-CRT אכן עבר מן העולם ומסכי LCD נראים טוב יותר משמעותית. ה-Q17 יהיה בחירה מצויינת עקב התמורה הרבה אשר הוא נותן בתמורה למחיר הנמוך הזה. עליך לקחת בחשבון כי מסך לא קונים על סמך ביקורות ועל כן לך תראה את המסך במו עיניך לפני הקנייה.

והQ17 הכי טוב בתקציב הזה בהפרש משמעותי לא?

שטויות שטויות שטויות......

זמנו של crt לא עבר ואם עיצוב זה לא מה שאתה מחפש אז תלך על crt

ו

בינתיים אני שמעתי שהLCD הוא העתיד והם הרבה יותר טובים... העיצוב של הF900P למשל לדעתי הוא יפה מאוד אז זה לא שאני נעול אני העיצוב הדק. תביא הוכחות למה שאתה אומר.

פורסם

לא הייתי הולך על ה-Q17 בעיניים עצומות. המלצתי היא לבדוק את ה-VIEWSONIC VG712 ואת ה-SAMSUNG 710N לפני כן.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק לבדוק?

וגם השאלה היותר מרכזית פה היא לא Q17 או משהו אחר, אלא Q17\סמסונג\וויוסוניק\אחד ממסכי האלסידי הטובים והזולים או לקנות מסך CRT שכנראה יהיה F900P. אני צריך לחשוב גם על העתיד (שנתיים-שלוש)

פורסם

ניתן לבדוק מסכים ע"י ראייתם במו עיניך בחנויות המחשבים השונות.

המלצתי היא לרכוש מסך LCD שכן איכות התמונה במסכים אלו גבוהה יותר ואין לה קרינה.

פורסם

לדעתי עדיף לשפוט מסכים לפי נתוניהם וביקורות אם יש

אי אפשר לשפוט מסך לפי איך נראה בחנות ,צריך להריץ משחקים/לראות טקסט וכו בשביל זה

פורסם

מסך בניגוד לשאר הרכיבים דווקא לא מודדים לפי הנתונים היבשים מכיוון שבתחום זה אין הבדל רב בין המסכים הרבים וכך מסך של LCD של MAG יכול להיראות על הנייר כמו מסך SAMSUNG מתחרה אך בפועל התמונה תהיה שונה לחלוטין.

ישנן מספיק חנויות אשר מראות סרטים/משחקים על מסכים בחנות. לדוגמא, Q17+ עם פאנל של SAMSUNG מראה ביצועים אחרים ממסך SAMSUNG עם פאנל זהה.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני יבדוק? לא מצאתי חנות באיזור המרכז עם שלושת המסכים שאמורים להיות הכי טובים:

LG F900P

VS VG712B

H Q17

אני יכול לסמוך עליכם... בכל מקרה יש פה 2 התלבטויות-

1) לקנות CRT או LCD- כמובן שיש להתחשב בזה שLCD עולה יותר ולפי מה שהבנתי CRT יותר טוב אז אין ממש רעיון בזה- תקנו אותי אם אני טועה

2) איזה LCD? היונדאי או הוויו סוניק? בCRT כבר הבנתי שלתקציב הF900P הכי טוב...

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שיכול לענות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים