עבור לתוכן

מעבד במהירות 533mhz יעבוד בלוח שתומך עד mhz400?

Featured Replies

פורסם

כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz

פורסם

אם הסוקט זהה אז כן.

פורסם

יעבוד אבל ב75% מהמהירות שלו

פורסם
  • מחבר

תודה....

ועכשיו יש לי עוד שאלה יש לי לוח אם asus p4t-e רציתי לדעת עד איזה מעבד הוא תומך

באתר רשום 2.4+ (http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T-E&langs=01)

אני זוכר שרכשתי את הלוח אמרו לי שהוא תומך עד 3 האם זה נכון?

פורסם

המעבד הכי מהיר שאינטל ייצרה עם באס של 400 מה"ז היה P4 2.8/400 שזה דבר נדיר מאוד.

בכלל מצוא היום P4 עם באס של 400 מה"ז זה קשה.

סלרון 2.6 אמור לפעול עליו.

פורסם
  • מחבר

המעבד הכי מהיר שאינטל ייצרה עם באס של 400 מה"ז היה P4 2.8/400 שזה דבר נדיר מאוד.

בכלל מצוא היום P4 עם באס של 400 מה"ז זה קשה.

סלרון 2.6 אמור לפעול עליו.

למה שאני יקנה סלרון שאני יכול לקנות מעבד במהירות של 533mhz שאצלי הוא ייעבוד כמו 400 mhz?

אבל זה לא מה ששאלתי .....

פורסם

זה לוח של אסוס - נסה לעשות לו OC

אם יש לך זכרונות 1066Mhz זה בכלל לא צריך להיות בעיה

פורסם
  • מחבר

אנשים שתיהיו בראים ...מה אני שואל מה אתם עונים לי...

אני רוצה לדעת עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה

פורסם

כבר עניתי לך על השאלה הזו.

למה שאני יקנה סלרון שאני יכול לקנות מעבד במהירות של 533mhz שאצלי הוא ייעבוד כמו 400 mhz?

אבל זה לא מה ששאלתי .....

כי אם תקנה איזה P4 2.8/533 הוא יפעל ב 2.1GHZ. עדיף שתקנה סלרון 2.6 שיתן בערך אותם ביצועים בחצי מהמחיר.

אם אתה אופטימי אתה יכול לקוות שהלוח יצליח לפעול ב 533 - למרות שהוא לא מתוכנן לזה.

אם אתה מוכן לקחת את הסיכון תקנה P4 שפועל ב 533 מה"ז. אם הזיכרון שלך הוא PC800 רוב הסיכויים שלא תצליח בזה.

פורסם
  • מחבר

.כי אם תקנה איזה P4 2.8/533 הוא יפעל ב 2.1GHZ. עדיף שתקנה סלרון 2.6 שיתן בערך אותם ביצועים בחצי מהמחיר.

רגע...אם אני קונה P4 2.8/533 הוא לא יפעל אצלי ב 2.8 אבל במהירות של 400 במקום 533?

פורסם

ברור שלא

יש לו מכפלה קבועה כאשר המהירות שלו מורכב מהמכפלה כפול הבאס

אם תוריד לו את הבאס מ-533 ל-400 והמכפלה תשאר קבועה (ואין שום אפשרות לשנות אותה) המהירות של המעבד תרד ל-2.1Ghz

פורסם
  • מחבר

ברור שלא

יש לו מכפלה קבועה כאשר המהירות שלו מורכב מהמכפלה כפול הבאס

אם תוריד לו את הבאס מ-533 ל-400 והמכפלה תשאר קבועה (ואין שום אפשרות לשנות אותה) המהירות של המעבד תרד ל-2.1Ghz

אז יש אפשרות לoverclock עצבני לא? אם אני יעלה את המכפלה של הבאס ל 133 הוא יוכל לנצל את כולו.... אבל זה יעבוד?

פורסם

אם אכן תצליח להלעות ל-533 אז הוא יעבוד במלוא יכולתו

אם באמת תצליח להגיע לזה זה כבר תלוי בלוח אם ובזיכרון שלך, אף אחד לא יכול לנבא לך לאיזה מהירות תגיע, אתה חייב לנסות בעצמך.

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני צריך לדעת אם הלוח שלי תומך בכלל במעבד 2.8 כי באתר של asus רשום 2.4+

הדגם: P4T-E של ASUS

פורסם

מה זה "המכפלה של הבאס" ?

שני דברים לא קשורים, יש מכפלה ויש באס ואין דבר כזה המכפלה של הבאס.

אם מכפילים את הבאס במכפלה (שאותה אתה לא יכול לשנות, היא קבועה לכל מעבד) אתה מקבל את התדר של המעבד.

אם יש לך מעבד שמתוכנן לפעול ב 21X133 שזה 2800 מה"ז אבל אתה מפעיל את הבאס רק ב 100 אתה תקבל 21X100 כי את ה 21 אתה לא יכול לשנות.

אתה יכול להפעיל כל מעבד P4/סלרון עם באס של 400 מה"ז על הלוח הזה.

אתה לא יכול להפעיל עליו שום מעבד פרסקוט.

אם תפעיל עליו מעבד על באס של 533 מה"ז (כל עוד הוא לא פרסקוט) הוא יפעל רק ב 75% מהמהירות שלו (כמו שכבר אמרו לך פעמיים).

אם תצליח להעלות את הבאס ל 533 מה"ז - למרות שהלוח לא תומך - דבר שאף אחד לא יכול להבטיח שיעבור בשלום אתה תקבל את מלוא הביצועים של המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים