פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look=Viewsonic VP191B 3520 ש"ח
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים גם אני באתי להמליץ על אותו מסך. נראה המסך הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. הבעיה היא שאין איפה לראות את המסכים האלה ולהתרשם מהם, צריך לקנות "על עיוור"
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים יש הרבה יותר טובים מהמסך הזה ... שלא תבין אותי לא נכון , הוא איכותי , אבל כשמשווים אותו למסך 17" איכותי , אין מה להשוות בכלל ! בקיצור, לא תמצא מסך 19" איכותי בתקציב כזה , אם כבר , אז 17 איכותי . ועוד משהו ... לא קונים מסך , או עוזרים למישהו לבחור מסך ע"פ נתונים יבשים , הרי שאין הם אומרים כלום . אגב , פותח הת'רד , תבדוק טוב מי ממליץ לך על דברים , במקרה אחד הבחורים שגאן לפני כשבועיים או יותר היה נואש ולא ידע איזה מסך 17" lcd לבחור , ועכשיו הוא ממליץ לך על המסך , בלי שהוא ראה אותו ... :
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים שני הבחורים שפה נואשים(כן, אנחנו מדברים) ומחפשים מסך.כן, גם אני מחפש מסך.לא ראיתי את המסך, כבר אמרתי את זה. אבל ע"פ נתונים וביקורות(הרבה מאוד ביקורות) הוא מסך מצוין.והמלצתי על ה 191, כי ה 171 ידוע כמסך מצוין, והביקורות משבחות את שניהם.מספיק טוב לך קוורטי?
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים וואלה אז אולי תמליץ לו על משהו במקום לקטול אחרים, נכון שאין לי תמסך הזה אני רק ממליץ לו עפ"י נתונים וביקורות שראיתי, אז צא מהסרט שלך Q1234 (וכן שמתי לב כבר שאתה אוהב וויכוחים פה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.