עבור לתוכן

מחפש כרטיס CF ל CANON A75

Featured Replies

פורסם

אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75

אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H.

מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס.

נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! :))

ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם...

בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח

עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED...

ולמה LEXAR מוכרים את הכרטיס שלהם ב 600 שח קיבינימט איתם!!!

ואחרון חביב SAN DISK רגיל ב 300 שח...

בקיצור, מה לקנות ;)

חשוב לי מאוד זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה... לא מדבר על אלפיות שנייה אבל שלא יקח לי עוד חצי שנייה בגלל הזכרון... אם צריך להוסיף 50 שח ותהיה לי חצי שנייה פחות אני מוכן לזה..

תודה מראש לכל העונים\עוזרים

יניב

פורסם

לי יש קינגסטון, אומנם לא המהיר יותר אבל כרטיס מעולה.

פורסם

לא חושב שכרטיס אולטרה יהיה ביצועיסט יותר, כל עוד נעשה שימוש במצלמה כמו ה A75.

פורסם

לא חושב שכרטיס אולטרה יהיה ביצועיסט יותר, כל עוד נעשה שימוש במצלמה כמו ה A75.

כנאמר, הבדלים חד עם כרטיסים מהירים כמו ה-LEXAR X80 שקניתי תראה רק במצלמות 8MP וכדומה, שם יש צורך בכתיבת קבצי ענק ומהר...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מבין ברמת ה 3MP אין הבדל בין הכרטיסים... אני אקח את הקינגסטון המהיר יותר... 512MB ב 256 שח :)

תודה רבה!!!

אני פשוט קונה 2 סטים... אחד לי ואחד לחבר שלי אז אני עוד יותר רוצה להיות בטוח בקנייה

יניב

פורסם

המחיר נראה סביר...

ה SanDisk הפשוט הזה, שעלה לי רק 125 שקלים, עושה את העבודה ביעילות מקסימלית. אפשר לומר שאני מאוד מרוצה. 8)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שגיא,

יש לך במקרה אולי קורא כרטיסים USB 2.0 שתוכל לבדוק את מהירות הקריאה/כתיבה שלו (עם סנדרה) ?

הקנון המקורי שקיבלתי אצלי איטי ביותר (משהו כמו 1.5 מגה לשנייה) ועוד כרטיס (של רום) lexar x4 16mb שקרא/כתב ב-2 מגה לשנייה בערך :s05:

(ה-UltraII הפיק תוצאות כפי שרשום - 9/10mb לשנייה, מהיר בטירוף אם אני מעביר תמונות בקורא כרטיסים).

תודה מראש ;)

פורסם

אין לי, לצערי. :-\

פורסם

יש לי בעבודה קורא כרטיסים USB2 וכרטיסי סאנדיסק רגילים (כמו גם אולטרא)

אם ישאר לי מעט זמן מחר, אני אבדוק - אבל למה אתה חושב שתקבל קצב גבוה יותר בכרטיסים הפשוטים?

פורסם

אני אמרתי שאני חושב שאני אקבל קצב גבוהה? :nixweiss:

התעניינתי בבדיקה פשוטה כדי לקבוע את מהירות הכרטיס :)

כמו כן, שמתי לב שאם הכרטיס איטי אז גם ההעברה למחשב תהיה איטית גם אם מעבירים דרך USB 2.0, הכרטיס מגביל את כל המהירות של העברת הנתונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים