עבור לתוכן

צריבת סרט XVID לפורמט DVD, איך?

Featured Replies

פורסם

כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD.

איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?

פורסם

אז ככה אתה צריך להמיר את הסרט

תהליך שלוקח כמה שעות

יש מליון אתרים לזה הנה שני הכי גדולים:

www.videohelp.com

www.doom9.org

יש שם מלא מדריכים להמרות

אני אישית משתמש בתוכנה הזאת www.dvd2dvd.org שם גם לה יש מדריכים באתרים ההם.

פורסם

שום שעות ושום בטיח,תשתמש בנירו vision express הוא כבר יעשה לך הכל לבד,סרט של שעתיים לוקח לו בערך שעתיים פלוס מינוס על מחשב נורמלי.

פורסם

אבל תשים לב, זה בלי תרגום...

פורסם

שום שעות ושום בטיח,תשתמש בנירו vision express הוא כבר יעשה לך הכל לבד,סרט של שעתיים לוקח לו בערך שעתיים פלוס מינוס על מחשב נורמלי.

אהה ושעתיים זה לא שעות?

חוץ מזה שבנרו זה דיי מעפן והמדריכים שנתתי לך נונתנים תוצאות יותר טובות וגם יש שם אפשרות לתרגום בעברית וכו.

פורסם

כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD.

איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?

גם אני מצטרף לשאלה ,קניתי אתמול צורב DVD מדגם NEC3500A ורציתי לדעת איך ניתן לקודד סרטים (AVI XVID DIVX )לפורמט של DVD בצורה הכי פשוטה ?

עד עכשיו קודדתי וצרבתי את הסרטים כ VCD בנירו והכל הלך חלק ללא בעיות, רציתי לדעת אם גם עכשיו אני אוכל לקודד ולצרוב את אותם סרטים ל DVD גם כן בנירו ?

תודה לעוזרים.

פורסם

מניסיון של שנה כמעט אז:

1) WINAVI ממירה מהר והכל ישירות לDVD. בעיות - התמיכה ב AC3 לא עובדת (הם יתקנו בגירסה הבאה) אז זה ממיר ישר לSTEREO, קובצי ה VOB שנוצרים תקינים אך קובץ ה IFO הראשי לא ולכן אי אפשר לצרוב אותו ישירות לDVD יש להכין מחדש את התפריט (TMPGencDVD authoring).

2)DVDSANTA ממהיא מהר והכל ישירות לDVD. בעיות - אצלי נתקע משום מה, יש בעיה עם קודק XVID צריך להסיר להשתמש רק ב DIVX (שפותח גם XVID כידוע).

3)Tmpgenc גירסה 2.5 או XPRESS, ממהיר מצויין אך לא תומך ב AC3 וצריך להשתמש ב VIRTUALDUBMOD (ראו אתרים שצוינו קודם להסברים).

*כדי להדביק כתוביות כל שצריך זה VOBSUB וקובץ הכתוביות באותה סיפריה באותו השם והכתוביות יודבקו אוט'.

ENJOY

פורסם

אני חוזר,השיטה הכי פשוטה,הכי נוחה,איכות פצצה,תמיכה בכל הפורמטים (לא רק avi גם mov,mpg מה שאתם רוצים) Nero VisionExpress,אפשר גם לעשות menu,כפתורים..מה שאתה רוצה (כמעט,למשל להכין קפה הוא עוד לא יודע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים