עבור לתוכן

התקנת XP חדשה

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב שמון עליו XP.

אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES.

כיצד אפשר לעשות זאת?

תודה

פורסם

אתה מתכוון בעצם לפירמוט נכון?

פשוט תכניס את הדיסק של ווינדוס אקס-פי לכונן , תגדיר בביוס שהבוט הראשוני יהיה הסידירום ושם תוכל לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון בעצם לפירמוט נכון?

פשוט תכניס את הדיסק של ווינדוס אקס-פי לכונן , תגדיר בביוס שהבוט הראשוני יהיה הסידירום ושם תוכל לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס.

לא, יש לי מלא מידע שאני רוצה שישמר, אני רק רוצה שהמידע שקשור לווינדוס הישן ימחק.

פורסם

אם אתה רוצה להתקין win-xp "נקי וחדש" כדבריך אתה תצטרך לעשות format .

כמו כן יש כמה דרכים לגבות את החומר שלך .

דרך אחת שאני אישית מאוד ממליץ עליה היא פשוט לחלק את הכונן הקשיח שלך ל2 מחיצות.

להעתיק את החומר החשוב שלך למחיצה השנייה . ופשוט לפרמט את המחיצה הראשונה הראשית ועליה להתקין את xp.

תוכנה מעולה שמשמשת כמעט כל טכנאי מחשבים - PartitionMagic.

:D

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה להתקין win-xp "נקי וחדש" כדבריך אתה תצטרך לעשות format .

כמו כן יש כמה דרכים לגבות את החומר שלך .

דרך אחת שאני אישית מאוד ממליץ עליה היא פשוט לחלק את הכונן הקשיח שלך ל2 מחיצות.

להעתיק את החומר החשוב שלך למחיצה השנייה . ופשוט לפרמט את המחיצה הראשונה הראשית ועליה להתקין את xp.

תוכנה מעולה שמשמשת כמעט כל טכנאי מחשבים - PartitionMagic.

:D

אוקיי, אז אתה ממליץ לי לחלק את הדיסק הקשיח עכשיו לשתי מחיצות ולהעתיק כל מה שלא קשור לווינדוס למחיצה החדשה ואז ולהתקין XP ולהגיד לו שיפרמט?

נשמע פשוט וקל...

נ.ב. כרגע הווינדוס, MY DOCUMENTS ו PROGRAM FILES תופסים 6.8 גיגה. גודל ההארד דיסק הוא 120 גיגה. לכמה לחלק אותו? 8 ו-103 ?

פורסם

חלק איך שנוח לך,אני הייתי ממליץ לתת ל C (אם שם אתה מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה) משהו בסביביות 10GB,ועוד שני מחיצות לא אחת,תחשוב כמה זמן ייקח לך לעשות scan disk או איחוי דיסק ל100 פלוס ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני די בבעיה.

יש לי PARTITION MAGIC אבל אני לא מצליח לפצל את C: לשני כוננים. האם זה אפשרי כשיש על הכונן מידע?

המחשב בקושי עובד ואני כבר מת לפרמט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים