עבור לתוכן

שידרוג לגיגה. בתופסת של 256X2 מחול, עזרה בבחירת ראם מNEWEGG

Featured Replies

פורסם

שלומות :)

אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 :P)

עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?)

או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות)

מה אתם אומרים?

דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, כן. זה יעבוד טוב.

לגבי השאלה מה עדיף להוסיף סטיק 1 או 2, זה כבר תלוי בלוח אם שלך. אם הוא תומך בDual Channel אז תקנה שני סטיקים. אם לא אחד יספיק.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי הוא ABIT IC7 שהוא תומך בדואל צאנל

נראה לי אני ילך על עוד 256X2 של וויסטה 500MHZ

פורסם

כן, במקרה שלך עדיך להוסיף 2X256.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני חושב על זה יש עוד אפשרות של לתת את הראם שיש לי עכשיו לאחותי ולקחת ממנה 512X1 של סמסונג.

אז אני אוכל לעבוד ב512X2. השאלה היא האם זה יהיה עדיף בביצועים מאשר 256X4?

(בלי שום קשר ליכולות שידרוג. אני מדבר על ביצועים נטו)

פורסם

לביצועים זה לא משנה כלום.

פורסם
  • מחבר

עדכון. יש לי אפשרות להביא מחול את הזיכרון.

אני יכול להוציא עד 150 דולר ל256X2 של ראם. (אפשר טיפה יותר אבל רק אם זה באמת שווה את זה)

מה אתם מציעים לי לקחת?

פורסם

קח שניים של 512MB

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

את ה 2X256 הנוכחיים אתה יכול להשאיר גם כן.

אם אתה רוצה 2X256 אתה לא צריך 150$, זה פשוט ביזבוז של כסף לקנות DDR500 וכל מני שטויות כאלו.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקחת 512X2.

על איזה סטיק אתה הכי ממליץ? יש עדיפות לראם שיכול להיות לא רע באוברקלוק ועם תזמונים נמוכים יחסית

פורסם

האחרונים של גייל נראים טוב עם המפזר חום, והם הכי קרובים למה שיש לך כבר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. יש לי קצת פחד מגייל.. הראם שלי עכשיו שהוא "איכותי" (עלק) והוא 433MHZ לא עובר את ה440MHZ וגם שמה הוא לא יציב לא משנה עם איזה תיזמונים. אבל זאת גירסה כבר דיי ישנה ושמעתי שהם השתפרו בבאסים שאפשר להגיע איתם, זה נכון?

בעיקרון נראה לי זה או הקרוסייר ווליו שראיתי שאנשים מגיעים איתם לאיזה 450MHZ עם תיזמונים לא רעים ואת הגייל שהם עם התיזמונים הכי נמוכים ועם מפזרי חום. יש גם אפשרות לקחת kingmax 433MHZ ב80 דולר לסטיק שזה גם מחיר לא רע בכלל. מה אתם אומרים?

פורסם

אל תשכח שאם אתה רוצה ביצועים לOC הA-DATA פשוט הבחירה הטובה ביותר.

זה מה שה A-DATA שלי עושים:

באס מקסימלי של 275 על 3-4-4-8

באס 260 עם תזמונים של 2.5-4-3-5

הכל יציב כמובן.

פורסם
  • מחבר

כמה עלה לך גיגה?

כי אין לי ממש יותר מ160 דולר לשים על גיגה ראם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים