עבור לתוכן

מחפש אוזניות ל- ifp795

Featured Replies

פורסם

שלום

החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה).

(אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

פורסם

מה הקשר בין נגן FLASH ל HARDDISK.... אם אתה מחפש נגן דיסק, את ה 120 עדיין מוכרים קצת (חפש ב AMAZON חפש ב SHOPPING.COM וכו')...

יש גם מתחרים כמו ה RIO KARMA, IAUDIO M3 וכו שגם שווים הסתכלות...

אם עדיין אתה לא מרוצה יש במחיר זהה את ה RIO CARBON שמכיל 5 GB... או DELL DJ POCKET (או CREATIVE במחיר קצת יותר גבוהה)....

ויש את ה FLASH, שלא הכי קשורים..

פורסם
  • מחבר

אני די נעול על אירייבר. כיוון שאת ה- ihp120 קשה להשיג בחו"ל במחיר זול יחסית של 300$ (לא מצאתי אתר ששולח לישראל במחיר הזה, יש רק במחירים של 360- 350$ ומעלה) העדפתי את ה- ifp795 שהוא חצי ג'יגה (לא רע) וזול יחסית. דגם ה- HD הבא של אירייבר הוא רק ihp140 בסביבות ה- 400$ אם אני לא טועה - יקר מדי.

כך שהבחירה ב- ifp795 היא פשוט כי הוא הדגם היחיד הזמין לאייריבר שהוא 300$ ומטה.

בכל מקרה אני אבדוק את ריו, לא כ"כ מכיר אותם. אם יש לך ביקורת\הערות עליהם אני אשמח לשמוע.

ועדין - המלצה לאוזניות טובות?

עריכה: תסתכל על האתר הבא: http://www.pricegrabber.com

אתר חיפוש למחירים. הביקורות שמקבלים שם נגני הריו  (במיוחד ה- HD) ממש לא טובות, לעומר האירייבר שמצטיינים בכל המוצרים.

ו.... איך האוזניות הבאות מבית sony ל- V300 :ifp? האם הן בכלל מיועדות\ מתאימות לנגני flash?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים