עבור לתוכן

כמה בעיות עם מחשב ישן שהרכבתי! התקנת וינדוס..ועוד

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מצא לי ברחוב מארז עם לוח של פנטיום 3, כמו שאני צריך והופה, הוא עובד!

ניסיתי בבית אחרי 2 לוחות שנשרפו לי!

שמתי עליו 2 זכרונות (השלישי שרוף אז שברתי אותו לחצי חצי חח) הזכרונות עובדים ב 100 מגה הרץ והלוח תומך 133 זה לא משנה ממש נכון?

קיצר חיברתי הארדיסק 20 ג'יגא WD, פלופי ואת המעבד פנטיום 3 500 שלי

עוד פעם הבעייה המעצבנת שהביוס לא פועל בכלל וכלום לא קורה על המסך, טוב

החלפתי ושמתי מעבד שבן דוד שלי נתן לי (סלרון 366) והופה עובד! הגעתי למסקנה שהמעבד המסכן שלי הלך כנראה....יהי זכרו ברוך

בקיצור בביוס כתוב שיש בעיה עם הפלופי, בעיה 40 משהו, בדקתי והכבל יושב טוב ולא הפוך והמנורה לא תמיד דלוקה ועדיין רשם לי אותה בעייה, התייאשתי וניתקתי אותו כי אני גם לא ממש צריך אותו

הגיע עוד בעיה עם ההארדיסק, במסך השחור הזה הוא מזהה את המעבד אבל למטה רשום משהו עם ה PRIMARY IDE של ההארדיסק שלא מחובר כבל 80 משהו...

חשבתי זה מתכוון ל80 גידים אז ניסיתי עוד כבל ממחשב חדש ושוב אותה בעייה, חיברתי סידירום והתקנתי ווינדוס XP והוא מעלה אותו ויש את המסך הכחול עם הדברים למטה ושהוא מגיע ל STARTING WINDOWS פתאום יש מסך כחול כזה עם ERROR שכל הזמן זה קורה, בהתחלה הוא רשם משהו עם מקום בהארדיסק, אחר כך PAGE משהו AREA

לא זוכר כבר

בקיצור מה לעשות??

ועוד משהו, סלרון 366 יסחוב XP עם 128 זיכרון?

פורסם

סלרון 366 לא יסחוב XP.

בקשר לבעיה שלך... תעבוד עם מחשב כמה שיותר נקי. זה אומר הבסיס ובנוסף HDD ו CDROM. תעיף את כל הכרטיסים שאתה לא צריך. תאפס הגדרות ב BIOS, אם אתה יודע אז גם תעדכן אותו...

מומלץ לעשות לו פורמט ***מלא*** ב FAT32 לפני ההתקנה

אם עדיין יש בעיות אולי הלוח דפוק וזה הסיבה שזרקו אותו... לוחות מתלקלים מדי פעם...

זה יכול להיות גם מזכרונות

יניב

פורסם
  • מחבר

איפסתי..הלוח הקודם שעידכנתי נדפק

חח

וסיבת הזריקה נראית כמו מישהו שלא מבין ממש שזרק מארז ולוח שהיה ולא נגע בכלום חוץ מזה

והוא עובד רק בקטע של ההתקנה כאילו אי אפשר לפרמט את ההארדיסק, זה מה שאני מנסה

הוא פותח תחלון הכחול של הווינדוס אבל עד לאפשרויות המסך הכחול בא

אין עליו עוד כרטיסים..יש רק כרטיס מסך

והזכרונות טובים..

פורסם

שמע אחי אין תרופות פלא... אם הוא ממש בהתחלה נתקע הוא דפוק כנראה... זה קורה... אני מכיר הרבה לוחות שלא מצליחים להתקין מערכת הפעלה. קורה שזה מתקלקל... בכל מקרה נסה אולי לשים WIN98, אולי זה יעבוד לך...

בנוסף אם זכרון עובד זה לא אומר שהוא יעבוד בכל מחשב, על כל לוח אם וכו'... זה תלוי בהמון דברים

יניב

פורסם
  • מחבר

הוא מזהה את הזכרון ובהתקנה שהוא רושם את כל הדברים למטה הוא מגיע ל STARTING WINDOWS ואז מסך כחול כזה

נראה לי שזה הארדיסק כי זה רושם לי במסך השחור של הביוס משהו עם הפרימרי בעיה שלא מותקן כבל 80 משהו

יש לך מושג מזה?

פורסם

חוץ ממה שחשבת על זה, גם ה 80 גידים אין לי רעיון אחר... נסה פשוט HDD שונה או תפרמט אותו במחשב אחר ותנסה שוב...

תעשה AUTO ב BIOS לזיהוי במקרה וזה לא...

אתה צריך להבין משהו פשוט... אם מחשב נדלק זה לא אומר שהוא עובד... גם אם כל רכיב עובד בנפרד במקרה הטוב...

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים