פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים שאלה ראשונה:באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD?שאלה שנייה:כמה בערך עולה כל גודל?שאלה שלישית:מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים?שאלה רביעית:יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר?שאלה חמישית:בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים 1) כמעט הכל... מ15 אינץ ל23 אינץ (אפילו יותר), הכל תלוי במחיר2) הרבה מאוד (יחסית לCRT), אני מציע לך ללכת לאתרים ולהתחיל לחפש.רק תדע שמסכי LCD שנראים לך "זולים" יתנו לך ביצועים נוראיים...3) שום דבר מיוחד, הם מתחברים כמו מסך רגיל4) ^^^5) ^^^ - כן, אתה תסתדר
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים 14'-34'1400nis-24000nisכמו מסך רגיל (חיבור DSUB) או חיבור DVI (אם יש לך בכרטיס מסך ובמסך) וכמובן מומלץ להתקין דרייברים עדכניים ולהשתמש ברזולוציה ברירת המומלצת (יש חוברת בדר"כ -> תקרא אותה)לא (יש חוברת בדר"כ -> תקרא אותה)כן
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים לא נראה לי שהוא התכוון למסכים שאתם התכוונתםאלא יותר ל lcd שמחברים עם יחידת בקרה להראות טמפ' למשל
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים לא נראה לי שהוא התכוון למסכים שאתם התכוונתם אלא יותר ל lcd שמחברים עם יחידת בקרה להראות טמפ' למשל יש מצב! אופסי סתם שאלה שחשבתי עליה, חיבור DVI עדיף? ואם כן למה?
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים כביכול יותר איכותי בגלל שאין המרה מדיגיטלי שמוציא הכרטיס לאנלוגי שמקבל המסךכידוע כל המרה משמעותה ירידה באיכותבתכלס צריך להיות ממש חד עין כדי לראות הבדלים
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר אז ככה:אני דיברתי על מסך צבעונילדוגמא:מי שרואה ב-MTV את התוכנית PIMP MY RIDEאז אני רוצה מסך של משהו כמו 10 אינץ' כמו המסכים שהם תמיד שמיםכמה יעלה לי בערך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.