עבור לתוכן

זיהוי תכולת קבצי הpart של האימיול.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי במחשב קבצי part של האימיול שאין לי שמץ של מושג מה הם מכילים ומה השם שלהם ולפעמים הם שוקלים כמה ג'יגות, עכשיו כנראה שאותו הקובץ שהיה בתהליך הורדה באימיול ניסגר כתוצאה מהפסקת חשמל וכדו' ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפענח מה מכיל או מה שם הקובץ לפני שאני מתחיל למיין אותם לסל מיחזור.

אגב, חלק מהם נבדקו ע"י תוכנת סרטים וחלקם הכילו סרטים אבל בכל זאת יש כמה וכמה קבצים שאינם מכילים סרטים, תודה מראש לעוזרים ובמידה והדיון מכיל ווארז אתם מוזמנים לינעול אותו ואני מצטער מראש אם עברתי על איזה שהוא חוק.

פורסם

פתח תאימיול וכנס לtransfers שם תראה את ההורדות שלא הושלמו ,לחץ לחיצה ימנית על כל אחד וכנס ל show file details>>file information

וראה מה רשום בpart.met file וככה תדע

פורסם
  • מחבר

אז זהו זאת הבעיה שזה לא מופיע לי בtransfers ומשום שזה לא מופיע אני מחפש דרך לדעת מה השם שלהם ומה תכולתם.

פורסם

אולי התיקית הזמנית לא מוגדרת באימיול לתיקיה שיש בתוכה את הקבצים הזמניים האלה ,אתה משתמש בכמה אימיול שונים?

תפתח כל קובץ met. אם פנקס רשימות/notepad תראה קצת חירבוש אבל יהיה שם גם תשם באמצע או למטה

met. מכיל פרטים על הקובץ, part. הוא הקובץ עצמו

פורסם
  • מחבר

פשוט לא מזמן מחקתי את האימיול ונסיתי להוריד גרסא שונה.

אני ינסה לפתוח אותם דרך הnorepad, אין סיכוי שזה יפגע באותו הקובץ?

תודה רבה.

פורסם

כל עוד רק תפתח ולא תעשה שום שינויים לא יגרם שום נזק

וכמו שכבר אמרתי הmet. זה רק הפרטים ,לא הקובץ עצמו

כנס לאימיול לחץ על כפתור הperferences

כנס ל directories

temporarry files >> browse

שנה לתיקיה שיש לך תקבצים הזמניים האלה ולחץ ok ועוד פעם ok,סגור תאימיול ותריץ עוד פעם ותוכל להמשיך תהורדות האלה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להחזיר אותם דרך הperferences וזה לא עזר וניסיתי לפתוח אותם דרך הnotepad וזה תקע לי את כל המחשב ביגלל כל הטקסט שהקובץ הכיל (3.5GB).

פורסם

ניסית לפתוח את הקובץ הלא נכון

אמרתי לך כבר

met. מכיל פרטים על הקובץ, part. הוא הקובץ עצמו

הסיומת האחרונה זה מה שנחשב..

my computer>>tools>>folder options

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים