פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים שלום לכולם,בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא.אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון?מפרט מערכת:P-4 3 GhzAsus P5GDV512 Mb Dual-BandGeforce 6600 256mbwd 160gb sataתודה מראש !!!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מה הטמפרטורות של המחשב?יכול להיות בעיה של חוםאו שתתקין דרייברים חדשים של הכרטיס מסך
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר לא הצלחתי לבדוק אותם בזמן המשחק אבל במצב IDLE הטמפ' הן:מעבד : 45-50 מעלותלוח אם: 40-45 מעלותויש לי את הדרייבירים הכי מעודכנים של הכל. זה עדין לא פותר את העניין.ואם שכחתי לציין אני מפעיל windows xp sp2.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים ללוח זה טיפה גבוהיש לך ספק ג'נרי? ה 6600 צריך ספק נורמלי ולא נראה לי שג'נרי מחזיק אותואם יש לך משהו נורמלי אז פנה לחברה שממנה קנית, יש לך אחריות אני מנחש.. והם צריכים לבדוק
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר ניסיתי להסתכל על הספק כדי לראות מה המתח שלו.רשום 480W max אבל זה נראה לי לא נורמלי (כפי הנראה זה ספק סטנדרטי).איך אני בודק את ההתחממות בזמן משחק (מתוך ידיעה שבשלב מסוים המחשב יתקע...)?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים לא רשום עליו איזה שם של חברה או משהו?אם זה ג'נרי הוא בקושי מספק 300 וואט ודעתי, רצוי שתחליף עם 6600אבל אל תקנה עוד, לך לחברה תגיד להם לבדוק עם ספק נורמלי או שיש לך חבר או משהו עם ספק נורמלי ותראה אם יש אותה בעייהתנסה לשחק וללחוץ על הכפתור במקלדת שיוצא אל הווינדוס כאילו ותבדוק
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר ניסיתי את העניין.בזמן המשחק נראה שהמעבד מגיע לאזור ה-55-58 מעלות והלוח אם ללא שינוי. אני לא מספיק לבדוק את זה לטווח ארוך כי המחשב נתקע מהר מאוד !!!אתה אומר הספק?יכול להיות עוד משהו? שאני אבדוק הכל לפני שאני אצטרך לטרטר את עצמי...
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים בדרך כלל במאפיינים של התצוגה שמה ואז אפשרויות ואז מתקדם ואמור להיות רשום OVERDRIVE אם יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.