עבור לתוכן

בעיה בטמפרטורה של המעבד...

Featured Replies

פורסם

יכול מאוד להיות וגם אמרתי לך שזה משתנה מחומרה לחומרה ומחדר לחדר

• תגובות 33
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הממ החדר שלי קר מאוד... אבל עדיין נראה לי אני אקנה משחה תרמית ואשים...

על איזה אתה ממליץ ומאיפה אפשר לקנות?

פורסם

Arctic Silver 5

30ש"ח ב KSP.

פורסם
  • מחבר

סבבה... הממ יש לך אולי מדריך איך למרוח על AMD 64? וגם שמעתי שלהוציא ת'קירור סטוק זה מסובך... זתומרת שמעתי שהרבה שהוציאו את הגוף קירור יצא איתו המעבד והוא היה דבוק על הגוף קירור... ולחלק מהם גם התעקמו פינים...

אז מה אתה אומר אחי? יש לך עצות?

פורסם

בחיים שלי לא התעסקתי עם 64 ביט...

פורסם

קנה ZALMAN 7000 יפתור לך את כל הבעיות גם תוכל קלי קלות לשים משחה תרמית כי אתה לא תעבוד אם קירור STOCK וגם הכל יהיה יותר קר לי יש אותו ואני ממליץ בקור :)

פורסם

כן.. זה גוף קירור משהו לפנים

פורסם

משהו לפנים ?

התכוונתי שהוא טוב יחסית למחיר ולמשקל (יש לי גרסת חצי אלומיניום)

פורסם

הסינק הזה במצבים מוסיימים נתן ביצועים יותר טובים מ SP97

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני קודם אשים משחה ואז אם זה ימשיך להיות ככה אני אקנה את הזלמן...

מה בקשר להוצאת הגוף קירור? מישהו עשה פעם את זה שהוא יכול להדריך אותי?

פורסם

לא בעיה להוציא תגוף קרור ובנינו אחי נראה לי התקנתה תגוף קרור לא נכון מכיון וגםלי היה מקרה קודם

שהרכבתי על המעבד שלי (ראה חתימה) תגוף קרור לא נכון והט'מפ הראו את זה 50 עם הדלקת המחשב 56 שמתחילים לאמץ ואז לא רציתי לראות לאן הט'מפ

יכולות להגיע אז התקנתי תגוף קרור מחדש עכשיו 43-45 מנוחה 50-47 מאמץ , קיצר בדוק משחה טרמית \ אבק \ מאוורים שלא עובדים \ הגוף קרור לא יושב טוב

פורסם
  • מחבר

אחי קבל שניה משהו...

נכון שמקבלים את הלוח אם אז התושבת של ההיטניסק כבר מורכבת... קיצר יכול להיות היא לא מורכבת טוב? או שהברגים לא מחוזקים מספיק?

ולי זה גם במנוחה על 43-45 מעלות... הבעיה היא במאמץ... קיצר אתה יכול להסביר איך הוצאת ת'היטסינק?

פורסם

תראה זה הולך בסגנון הסנדוויץ יש פחטלת פלסטיק מאחורי הלוח שדרכה עוברים 2 ברגים דרך הפלטה ודרך הלוח ומשם מתחברים לעוד פלטה שעליה יושב המעבד

עכשיו יש תגוף קרור שיש לו בכול צד מעין אוזן כוזתי שהיא ננעלת על הפלטה פשוט מאוד אתה קצת מושך תאזון ואז הגוף קרור משתחרר

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי... אבל לא ענית לי... זתומרת אתה חושב שיכול להיות שהברגים לא מחוזקים מספיק ובגלל זה ההיטסינק לא מגיע אל שטח המעבד בצורה טובה?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב אתם יכולים בבקשה להביא לי מדריך למריחת משחה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים