פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים מחבר הממ החדר שלי קר מאוד... אבל עדיין נראה לי אני אקנה משחה תרמית ואשים...על איזה אתה ממליץ ומאיפה אפשר לקנות?
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים מחבר סבבה... הממ יש לך אולי מדריך איך למרוח על AMD 64? וגם שמעתי שלהוציא ת'קירור סטוק זה מסובך... זתומרת שמעתי שהרבה שהוציאו את הגוף קירור יצא איתו המעבד והוא היה דבוק על הגוף קירור... ולחלק מהם גם התעקמו פינים...אז מה אתה אומר אחי? יש לך עצות?
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים קנה ZALMAN 7000 יפתור לך את כל הבעיות גם תוכל קלי קלות לשים משחה תרמית כי אתה לא תעבוד אם קירור STOCK וגם הכל יהיה יותר קר לי יש אותו ואני ממליץ בקור
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים משהו לפנים ?התכוונתי שהוא טוב יחסית למחיר ולמשקל (יש לי גרסת חצי אלומיניום)
פורסם 2004 בנובמבר 1921 שנים מחבר נראה לי אני קודם אשים משחה ואז אם זה ימשיך להיות ככה אני אקנה את הזלמן...מה בקשר להוצאת הגוף קירור? מישהו עשה פעם את זה שהוא יכול להדריך אותי?
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים לא בעיה להוציא תגוף קרור ובנינו אחי נראה לי התקנתה תגוף קרור לא נכון מכיון וגםלי היה מקרה קודםשהרכבתי על המעבד שלי (ראה חתימה) תגוף קרור לא נכון והט'מפ הראו את זה 50 עם הדלקת המחשב 56 שמתחילים לאמץ ואז לא רציתי לראות לאן הט'מפ יכולות להגיע אז התקנתי תגוף קרור מחדש עכשיו 43-45 מנוחה 50-47 מאמץ , קיצר בדוק משחה טרמית \ אבק \ מאוורים שלא עובדים \ הגוף קרור לא יושב טוב
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר אחי קבל שניה משהו...נכון שמקבלים את הלוח אם אז התושבת של ההיטניסק כבר מורכבת... קיצר יכול להיות היא לא מורכבת טוב? או שהברגים לא מחוזקים מספיק? ולי זה גם במנוחה על 43-45 מעלות... הבעיה היא במאמץ... קיצר אתה יכול להסביר איך הוצאת ת'היטסינק?
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים תראה זה הולך בסגנון הסנדוויץ יש פחטלת פלסטיק מאחורי הלוח שדרכה עוברים 2 ברגים דרך הפלטה ודרך הלוח ומשם מתחברים לעוד פלטה שעליה יושב המעבד עכשיו יש תגוף קרור שיש לו בכול צד מעין אוזן כוזתי שהיא ננעלת על הפלטה פשוט מאוד אתה קצת מושך תאזון ואז הגוף קרור משתחרר
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר סבבה אחי... אבל לא ענית לי... זתומרת אתה חושב שיכול להיות שהברגים לא מחוזקים מספיק ובגלל זה ההיטסינק לא מגיע אל שטח המעבד בצורה טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.