עבור לתוכן

בעיה בטמפרטורה של המעבד...

Featured Replies

פורסם

יש לי 3400+

ולוח EPOX 8KDA3J...

קיצר הוא מגיע ל 64 מעלות במאמץ וזה מלאא למעבד כזה... ותמיד הייתה לי בעיה של קירור... פעם הוא היה מגיע ''רק'' ל60 מעלות... בעיקרון מזה יכול להיות? (קירור סטוק)

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחה הטרמית התייבשה

פורסם

אם אתה רוצה טמפ' נמוכה יותר תחליף קירור..

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין לאנשים שיש להם מארז ג'נרי עם מאוורר אחד יש להם טמפרטורה במאמץ של 54-55 מעלות... ולי יש מארז של ריידמקס עם 5 מאווררים.. והוא ככה... וגם לו יש קירור סטוק... מה יש לך להגיד על זה<?

פורסם

שזה תלוי באלף גורמים כמו זרימת אוויר במארז כמו כל מיני חוטים ודברים בסגנון חדר חם משחה תרמית ועוד..

פורסם
  • מחבר

יש לי זרימת אוויר במארז שהיא טובה מאוד... אין שום חוטים שמפריעים לקירור... מה אתה אומר על זה?

פורסם

אז החדר שלך חם וזה משתנה מחומרה לחומרה ויש לוחות שמזייפים בכל מיקרי זה לא טמפ' קריטית

פורסם

באמת יש בעיה יש לי asus k8v se deluxe amd 64 3000 קירור סטוק במאמץ מגיע לי מקסימום ל 45 מעלות ובלי מאמץ מגיע ל 30 בערך

ויש לי מארז רגיל ביותר!!! תבדוק כמה מעלות יש למעבד בביוס!

פורסם

אתם מדברים פה על קירור סטוק ומערכות שונות!!

פורסם
  • מחבר

בביוס הוא מראה לי יותר גרוע... זתומרת ביוס זה זמן מנוחה... והוא מראה שהמעבד על 53 מעלות.... בווינדווס הוא על 44 במנוחה...

פורסם

יש לך בעיית קראית טמפ נכונה של הביוס

תרענן את המשחה

פורסם

תעדכן את הביוס...

פורסם
  • מחבר

עדכנתי ביוס... וזה עדיין ככה

פורסם

אז קנה קירור נורמלי.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אני אקנה... אבל מה שמעצבן פה זה שיש לאחרים קירור סטוק כמו שלי והטמפרטורה שלהם בסדר גמור...

ואני זוכר שכשהרכבתי ת'גוף קירור (המשחה כבר מרוחה על ההיטסינק) אז בהתחלה זה זז לי... אז המשחה טיפה נמרחה...

יכול להיות שזה בגלל המשחה התרמית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים