עבור לתוכן

איזה סוקט כדאי לקנות לאינטל 775 או 478???

Featured Replies

פורסם

וואלה בן אדם, הפוסטים שלך זה כמו חידת חמיצר, אני קורא 10 פעמים ועדיין לא מצליח להבין :cool2:

פורסם

אני יכתוב יותר ברור

תחשוב אתה קונה מעבד 775 3.0 ולוח אם P5GDC של ASUS או לוח דומה, וכרטיס 6600GT.

עוד שנה שנתיים אתה קונה למחשב שלך זיכרון DDR2 ועם נשאר כסף אולי גם כרטיס מסך חדש.

אחרי שנה שנתיים אתה קונה מחשב חדש ואז המחשב ה"ישן" ישאר לך ויהיה לו מספיק כוח להפעיל את המשחק GTA 7 או FIFA 2009\10

הבנת עכשיו?

פורסם

עדיף מה שיותר זול ללא ספק, ה478 גם פחות "נסיוני",ול775 צריך חומרה יותר מתקדמת ויקרה (כמו כרטיס מסך PCIE שמאוד יקר כרגע ואין הרבה מבחר. אז כל עוד זה לא "עושה לך את זה"  ::), לך על 478

תגיד אחי אתה יודע על מה אתה מדבר? יש היום x-800xt pci-e (שאם לא ידעת זה הכרטיס הכי חזק בשוק) 6600gt שעולה כולה 1200 שקל. ומי שמבין פה יודע ש1200 שקל לכרטיס כזה חזק זה כלום הוא לוקח את ה9800xt שעולה כמעט פי 2 מ6600gt יש אחלה כרטיסים ל pci-e ודבר שני לא הבנתי מה קשור "עדיף מה שיותר זול ללא ספק" ללא ספק? והכי יקר זה הכי טוב (לרוב) אז לא עדייף מה שהכי זול אתה לדפוק אותו שיקח משהו חרא?
פורסם

בכלל קראת את התרד או שאתה סתם זורק תגובה בלי קשר לחיים? :bash:

מה שכל בן אדם מחפש, זה יחס מחיר-תועלת טוב.

אין שום סיבה לקנות מחשב ב 10000 שקל, שייתן 20% יותר ביצועים מאשר מחשב ב 3000 שקל.

עוד פאקטור שנכנס למשוואה זה צרכים.

אם הבן אדם צריך מחשב שיריץ וורד לאחותו בת ה 5, אין שום סיבה לקנות 6800 אולטרא.

עדיף את הכסף הזה להשקיע במסך יותר איכותי, בהרד דיסק אמין, או בכלל בבגדים או בנעליים.

אז על מה לעזאזל אתה מדבר?!?! X800XT PCI-E לאחותו הקטנה?!

אני אסכם את התגובה שלי במשפט אחד חכם שנאמר פה:(נאמרו עוד כמה, אבל זה בלט)

הכלל פשוט - כשזה אותו הכסף - לרוב כדאי להשקיע במשהו חדיש יותר, כשצריך לשלם יותר - ממש לא (וזה חשיבה הגיונית , אם אתם פשוט "אוהבים חומרה" זה כבר משהו אחר).

פורסם

תגיד אחי אתה יודע על מה אתה מדבר? יש היום x-800xt pci-e (שאם לא ידעת זה הכרטיס הכי חזק בשוק) 6600gt שעולה כולה 1200 שקל. ומי שמבין פה יודע ש1200 שקל לכרטיס כזה חזק זה כלום הוא לוקח את ה9800xt שעולה כמעט פי 2 מ6600gt יש אחלה כרטיסים ל pci-e  ודבר שני לא הבנתי מה קשור "עדיף מה שיותר זול ללא ספק" ללא ספק? והכי יקר זה הכי טוב (לרוב) אז לא עדייף מה שהכי זול אתה לדפוק אותו שיקח משהו חרא?

טוב אני חושב שכבר הגיבו למה שאמרת , אני מקווה שהחכמת (לא בידע - אלא באיך לגשת לדברים).

1) אני שמח שאני אח שלך - וזה דבר ראשון :D

2) אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

3) אני יודע גם איזה כרטיסים הכי חזקים בשוק (ואין היום כרטיס אחד כזה - יש שניים , אין איך למדוד חד משמעית מה יותר טוב בינהם) ואני יודע את זה גם לכל נקודה משנת 1994 בערך , בניגוד אליך אני מניח, מי שאומר "כולה 1200" שקל לכרטיס זה כלום , כנראה לא ממש מבין ומכיר את ההיסטוריה ויש לו אופי מאוד מאוד חלש וקל מאוד לעשות לו שטיפת מוח שיווקית , והוא אחת מהסיבות שמחירי כרטיסי המסך כל הזמן עולים למעלה בניגוד למעבדים ולהרבה מאוד סוגי חומרה - בהם המחיר עם הזמן יורד למטה.

4) "יש אחלה כרטיסים ל PCIE". נכון , ואני אומר שיש יותר "אחלה" כרטיסים לAGP , זאת הנקודה. יכול להיות שיש בדיוק מה שהוא רוצה - אבל גם יכול להיות שאין , זה כל הקטע של מבחר.

5) אל תשכח לקחת מכינה בהבנת הנקרא לפני האוניברסיטה :

ודבר שני לא הבנתי מה קשור "עדיף מה שיותר זול ללא ספק" ללא ספק? והכי יקר זה הכי טוב (לרוב) אז לא עדייף מה שהכי זול אתה לדפוק אותו שיקח משהו חרא
. הוא שאל מה עדיף בין השניים , ותוך כדי התייחסות למקרה הספציפי שהעלה אמרתי לו שיקח מה שיותר זול (שוב - במקרה זה). וההסברים מופיעים בהמשך התרד.

6) יום טוב שיהיה לך , ואיך אומר בוש : "GOD BLESS YOU" או בתרגום עברי צולע "שאלוהים יעזור לך " ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים