עבור לתוכן

התלבטות בין רמקולים 2.1 זולים

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות למחשב של אח שלי רמקולים. החלטנו לקנות קצת מעבר ל"רמקולי מולטימדיה" ולכן התקציב הוא כ200 שקל. אין כוונה להוסיף 100 שקל לINSPIRE ולא 200 שקל בשביל ATP3 כי הוא רחוק מהאודיופיל.

הדגמים שראיתי שמתאימים לתקציב הם Altec Lansing AVS300 וCreative SBS370.

איזה מהם מומלץ יותר? האם מישהו התנסה עם אחד מהם? האם יש מוצר אחר בטווח המחירים שעדיף?

פורסם

לא היה לי ניסיון עם אחד משניהם אבל כל מוצר שיוצא מבית אלטק לנסינג נחשב למשובך ביותר, קריאייטיב לעומת זאת מאוד בינוניים. ולכן אני ממליץ על אלטק, חוץ מזה שבנייד שלי יש אלטק והם ממש איכותיים.

באותו מחיר הייתי ממליץ לך לשקול את הסט הבא מכיוון שגינס ידועים בתמורה גבוהה ביותר למחירם

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=988

וגם לא יזיק להציץ בזה

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2637

מקווה שעזרתי BOSE.

פורסם

אממ לאמר לך את האמת אין לי נסיון רב עם הרמקולים האלה כאשר את האלטק אני בכלל לא מכיר כך שלא אגיד לך עליהם

דברים שגויים. מה שכן, לחבר שלי יש את ה CREATIVE SBS370 ובכלליות הם די אחלה. יש להם צליל לא רע בכלל ואם אתה

אומר שאח שלך רחוק מלהיות אודיופיל אז אין הרבה בעיות. אם כי אני חייב לציין את העובדה שלאותו חבר יש את ה SOUNDSTORM

שאני מניח תורם לא מעט לאיכות הסואנד פה. עובדה נוספת על רמקולים אלה היא שהסאב שלהם לא חזק במיוחד, זאת אומרת שאת ה"בום"

הוא עושה לא רע ואתה מרגיש את זה, אבל בעניין הרעידות וצליל נמוך רועד, בזה הוא קצת חלש.

בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת ולשמוע אותם ולהחליט מה יותר טוב ואיכותי. אם כי אני לא חושב שהפער בין השניים יהיה גדול במיוחד.

בהצלחה ;)

פורסם

יש לחברים שלי גם את הסט של קריאטיב וגם את הסט של אלטק... שניהם נחמדים מאוד אבל לדעתי האלטק יותר איכותיים... איכות טובה ללא ספק!

סה"כ אין פה הרבה מה "ליפול"...

פורסם

הזמנתי לשני אנשים את האלטק מהדגם הנ"ל והאיכות ממש מצויינת ביחס למחיר ( לאחר שמיעה עם כרטיס קול מובנה סטנדרטי)

את הדגם השני לא יצא לי לשמוע.

פורסם

לא יצא לי לשמוע אותם.

אבל הדגם של אלטק היה במקור דגם שיועד להתחרות ברמקולים דוגמת ה Inspire 2400 וכדומה. כנראה שבגלל שהוא מאוד ישן (ואולי טיפה פחות טוב ממתחריו החדשים המשופרים) הורידו את מחירו בהרבה בזמן האחרון. לעומת זאת ה SBS הוא דגם שמיועד מלכתחילה להיות דגם שהוא יותר low end. לפי זה נראה לי שהאלטק אמורים להיות טובים, אבל זו סתם הערכה ואין בה משהו מעשי.

פורסם

יש לי שאלה- ל-sbs370 יש כניסה לאוזניות?

או לאיזה רמקולים אחרים למחשב יש כניסה לאוזניות? במחיר של 300 שקל גג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים