פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MBטוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730Sאחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק!טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו...יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסךדבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים בהגדרות של הדרייברים יש לך הגדרות של gamma תגדיל שמה את הבהירות.בקשר למסך, הכניסה האנלוגית במסכי LCD היא D-SUB היציאה האנלוגית בכרטיסי המסך(הכחולה) מכילה 3 שיטות שידור, DSUB, RGB וRBG.הממיר מיציאת הDVI ממיר לRGB בלבד, ולכן המסך שלך איננו מסוגל לקלוט את השידור ממנו. אם למסך שלך יש DVI ולא קיבלת כבל, תקנה אחד ותחבר אותו ליציאה הדיגיטאלית(הלבנה)
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר ואם אין למסך שלי יצאית DVI אז אני לא יוכל להשתמש בממיר של ה-(החיבור הלבן)
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים שלום,רכשתי מסך LCD LG L1730B, האם מישהו יודע איך ניתן לכוונן את הזוית שלו כלפי מעלה?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.