עבור לתוכן

SLI - One step back ?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו.

למה לעזאזל עושים דבר כזה?

לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ?

לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד...

אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?

:nixweiss::kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת לא הליכה אחורה זה פשוט לא צעד קדימה, הSLI נועד לילדים מפונקים שרוצים לקבל עוד 50fps בDooM3, כרטיסי המסך שיש לנו מתקדמים למדי, הבעיה היא כיום בשאר המערכת, המעבד פרמיטיבי, הזכרון איטי ומגושם, והעברת המידע בין הרכיבים לוקחת "שנים". לכן כדי לפצות על זה כרטיסי המסך מתקדמים יותר ויותר מהר, הם כבר שברו את חוק מור בקשר להכפלה כוח העיבוד, כרטיסי מסך מכפילים את כוח עיבודם אחת ל8 חודשים בבמוצע, ואחת ל18 מתחלף לו דור טכנ'. ונחזור לעניין הSLI, שני כרטיסי 6800 לא יעזרו לך, כן זה יתן לך כיום עוד FPS אבל בעוד שנתיים כאשר תצתרך כוח עיבוד כזה הכרטיס יהיו לא נאותים מבחינה טכנ' כדי להשתמש בו. שימוש בשני כרטיסי מסך זהו לא רעיון חדש, הוא לא היה יעיל במיוחד מעולם, והיום הוא עוד יותר פחות יעיל. אם בעבר(שנת voodoo-voodoo3/4) כרטיסי מסך חדשים היו מריצים אפליקציות יותר מהר, אבל הם לא ידעו לעשות דברים חדשים, כלומר לא ממש היוו שידרוג טכנ', אלא שיפור של הטכנ' הקיימת, לעומת היום שלאחר כל שני דורות של כרטיסי מסך לערך יש תחלופה של דור טכנ'.

פורסם

תאמין לי שאף אחד לא היה מתנגד לזה

זה נועד לאנשים שלא חסר להם כסף ורוצים לבזבז אותו....

אני בכיף הייתי קונה את זה עם היה לי כסף

פורסם

מדבר זה שיש לו ג'יפורס 6800 GT של לידטק

וספק בטרפליי....

;D ;D :lol: :lol:

פורסם

לפי דעתי קנייה של שניי 6800GT זהו ביזבוז אוסטרונומי של כסף מכיוון שהביצועים שזה יוסיף לך לא עד כדי כך גדולים ולפי הביקורות הקיימות זה אמור להוסיף עוד איזה 15% כמו ש DOGMA אמר שמי שמפונק ורוצה להוציא עוד2500ש"ח ואפילו יותר על כרטיס נוסף בשביל תוספת לא כל כך גדולה של ביצועים במשחק או שניים אז בבקשה אישית הייתי שומר את הכסף הזה לעוד כ8 חודשים ומחליף את הכרטיס המסך הנוכחי לכרטיס חדש מדור חדש שיתן בימועים רוב הסיכויים גבוהים יותר מ שניי הכרטסים שעובדים ב SLI.

פורסם

לפי דעתי קנייה של שניי 6800GT זהו ביזבוז אוסטרונומי של כסף מכיוון שהביצועים שזה יוסיף לך  לא עד כדי כך גדולים ולפי הביקורות הקיימות זה אמור להוסיף עוד איזה 15% כמו ש DOGMA אמר שמי שמפונק ורוצה להוציא עוד2500ש"ח ואפילו יותר על כרטיס נוסף בשביל תוספת לא כל כך גדולה של ביצועים במשחק או שניים אז בבקשה אישית הייתי שומר את הכסף הזה לעוד כ8 חודשים ומחליף את הכרטיס המסך הנוכחי לכרטיס חדש מדור חדש שיתן בימועים רוב הסיכויים גבוהים יותר מ שניי הכרטסים שעובדים ב SLI.

זה יוסיף הרבה יותר מ15 אחוז אז תבלבל את המוח אם אתה לא יודע.

זה באמת דבר יקר אבל מישתלם כמובן למי שבעל התקציב, וטכנולוגיות מתחלפות מהר באמת כמו שאמרו מיקודם אבל עד שהם מיושמות במשחקים לוקח מלא אבל מלא זמן. שעד אז מי שיש לו את התקציב יוכל להנות משניי כרטיסים ומהיריות מטורפות.

פורסם

אתם מתווכחים על דבר מאוד אינדיבדואיליסטי... כל אחד והדרישות שלו... זה לא נועד לשוק הביתי או משהו, אלא לאנשים שבאמת חולים על הדברים האלה....

מבחינתי קפיצה מה ATI RAGE3D 4MB שלי ל SLI עם שני 6800ULTRA זה לא קפיצה גדולה..... ואף אחד מכם לא יוכל לשנות את דעתי!

אז בשביל מה הויכוח?

פורסם

זה יוסיף הרבה יותר מ15 אחוז אז תבלבל את המוח אם אתה לא יודע.

זה באמת דבר יקר אבל מישתלם כמובן למי שבעל התקציב, וטכנולוגיות מתחלפות מהר באמת כמו שאמרו מיקודם אבל עד שהם מיושמות במשחקים לוקח מלא אבל מלא זמן. שעד אז מי שיש לו את התקציב יוכל להנות משניי כרטיסים ומהיריות מטורפות.

רק שתדע הטכנלוגיה במשחקים רצה יותר מהר מהחומרה כך לדוגמא אפילו את גרסאות ה 3DMARK שתמיד עוקפים את החומרה וכל המנועים הגרפיים שבאים במשחקים החדשים עכשיו.

פורסם

מדבר זה שיש לו ג'יפורס 6800 GT של לידטק

וספק בטרפליי....

;D ;D :lol: :lol:

אז יש לי גיפה 6800GT וספק בטרפליי

זה עושה אותי עשיר?!?!

אז זהו שלא

פורסם

בצחוק אחי..... :smile1:

פורסם

אז יש לי גיפה 6800GT וספק בטרפליי

זה עושה אותי עשיר?!?!

אז זהו שלא

indeed that aint make`s ya rich... but your dady`s pay check dose

:lol:

פורסם

שיאללה איזה צחוקים איתך ועוד אתה רושם באנגלית

שניה אני צריך לתרגם למי שלא יודע אנגלית רק שניה

" זה באמת לא עושה אותך עשיר אבל המשכורת של אבא שלך כן".... וטוב שלא היו לך שגיאות כתיב.... :nixweiss: :nixweiss: יש ביצפר מה קוראים אותו ברליצ אז תתחיל לדברליצ

ודבר שני אני שילמתי את זה מכספי האישי ... לא משום כסף אחר!

פורסם

תרגיע, אם אתה לא יכול להבין בדיחה אז תחזור לגן חובה... ובקשר לשגיאות כתיב, אני לא מצאתי כאלה, אך הינך יותר ממוזמן להאיר את עיניי בנושא זה.

פורסם

הנה שגיאה

does

בקשר לכסף זה לא עניין של עשיר או לא

זה עניין של סדר עדיפויות

אני בכסף הזה הייתי מעדיף לקנות כמה ג'ינסים של דיזל

פורסם

זאת לא שגיאה, זה misstype ;D כן התלוש משכורת של אבא שלך מנה, לא מהווה תחביר ממש הגיוני D:

ודיזל זה של ערסים :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים