עבור לתוכן

מה גדלי המידע שעוברים ב AGP, שמשחקים יוצרים תחת הגדרות הכי גבוהות

Featured Replies

פורסם

עכשיו למה אני שואל את זה,"זהו מחקתי תמרכיב שעשה תסלט", האם אם אני אשים עליו X800XT  או גיפה 6800U  אז הכ.מסך יוגבלו בגלל רוחב הפס של AGP 4 .  כי במשחקים אף פעם לא מציינים דרישות מינימום של תעבורת מידע ב AGP,  מכמה ועד כמה מ'ב או ג'ב בזמני שיא עלול לעבור. אלה רק כ.מסך, נגיד X800XT מעבד 2.5, וזכרון 512,   אבל לא AGP, אולי חושבים בצורה של  "מובן מאליו אדם שיש לו 6800 בטח יש מערכת חדשה ומינימום AGP 8, ואיזה טמבל ישים גיפה 6800 על AGP 2 או 4", אז האם יש לכם מוסג מה גדלי שיא של תעבורת מידע ב AGP שהמשחקים יוצרים תחת הגדרות הכי גבוהות.  כאילו זה במאות מב'  או 1-2 ג'ב ?    אני מדבר על משחקי ימינו

ואת כל כל כל זה אני שואל כי אם ה AGP לא יגביל את מאקסימום הביצועים של הכ.מסך רק בגלל ה AGP , "ולא מעבד או זכרון או קשיח", אז אני אקנה X800XT או 6800U ואשב איתו כמה שנים טובות עד שאני אשדרג למשו אחר.

אם כן יגביל אז אני אקנה כרטיס ביניים עד שיהיה כסף לקנות מערכת חדשה אם PCX  ואז 2 כ.מסך וSLI או מה שיהיה. אז פה כל השאלה. במערכת שלי אני יכול לשדרג למעבד XP 3000 ועוד זכרון 512  לא ערוץ כפול. אבל הזכרון לא רלוונטי כי הקירטועים של טעינת טקסטורה לא מפריע לי בכלל, זה שכל 20 מעלות של מבט"נוף" על מפה יקח 512מב ואז כל 20 מעלות כשאני אזוז זה יעמיס לזכרון 512 מב' של טקסטורה עוד פעם, בנתיים אין מפות ואובייקטים כבדים כאלה. אז עם מעבד כזה וכ.מסך שציינתי האם ה AGP 4 יגביל מה ששניהם ביחד מסוגלים ?

עכשיו נוצר אצלי מצב אם המערכת שהגראפיקה מכתיבה לי תדרך.                תודה על מה שתדעו לענות :)

פורסם

במקום כל מה שכתבת, אולי תגיד מה המפרט שלך וזהו, שנוכל להגיד לך אם כדאי לשדרג ומה

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין רוחב הפס של זכרונות הכרטיס, לאפיק הAGP בכלל. אפיק הAGP פעיל בעקר בזמן טעינת המשחק, לאחר מכן הפעילות שלו יורדת בצורה דרסטית. אז הטעינה תיקח עוד כמה זמן, בביצועים נטו אין הבדל ממשי בין X4 לX8. אתה פשוט עושה פה סלט בין המון גורמים שלא קשורים אחד לשני.

פורסם
  • מחבר

נכון בין הזכרון שהזכרתי של הכ.מסך ל AGP אין קשר. הזכרתי את זה בטעות. אבל תדגש לא שמתי על זה.

אז אחרי הטעינה התעבורה יורדת, זה מה שרציתי לדעת. אבל יש למישו מושג לכמה, זה פחות מ 1 ג'ב ? שזה AGP 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים