עבור לתוכן

בעיה בבהירות תצוגה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או

6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??

פורסם

הקפצות לא יעזרו לך.

פורסם

אני די בטוח שענתי לך על זה בעבר... לא חשוב.

המספרים שציינת זה דרך למדידת "חום" כביכול של הצבעים על המסך. אין פה יותר מדי מה להסביר, תשחק עם האפשרויות ותשים על מה שמתאים לך.

והגדרות תצוגה יש גם בתוכנות הוידאו עצמן, לא רק בהגדרות כרטיס המסך. תבדוק שזה מוגדר נכון בתוכנה שאתה רואה איתה קבצי וידאו.

פורסם
  • מחבר

לא אני מדבר גם על משחקים אין משחק אחד שהפעלתי על המחשב ולא הייתי צריך לשנות הגדרות בהירות בדרייבר כדי שיראו נורמאלי

יכול להיות שזאת בעיה במסך?

פורסם

תשנה לכותרת אינפורמטיבית לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

מה לא מספיק אינפורמטיבי?

פורסם

תשנה את הכותרת למשהו כמו בעיית בהירות במסך

אני לא כל כך מבין אותך. הגדרות הבהירות במסך עצמו, הן בסדר ואתה לא רואה טוב? אולי אתה צריך לשחק גם עם הקונטרסט?

פורסם
  • מחבר

במסך זה על מקסימום בהירות, צבע, בקיצור כל ההגדרות על מקסימום, בהגדרות של הכרטיס מסך הבהירות על 107% (7 אחוז מעל הסטנדרט) ככה אני רואה הכל נורמאלי בוונדוס וכו' אבל כשאני רוצה לשחק בכל משחק לא משנה איזה אני חייב להעלות את הבהירות ל 120+ אחרת המשחק נורא חשוך..

פורסם

א. איזה סוג מסך יש לך? LCD או CRT?

ב. בדר"כ במסכי LCD יש כמה הגדרות צבעים במסך בשביל שימושים שונים, כדי שתהיה תצוגה אופטימלית.

למשל הגדרה שבמשחק הצבעים יהיו בהירים יותר מאשר בשימוש רגיל של המחשב, כדי לקבל תמונה ברורה יותר.

פורסם
  • מחבר

CRT ישן של

LG

דגם

"Studioworks 77i 17

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים