עבור לתוכן

מחפש ספרי מד"ב טובים

Featured Replies

פורסם

ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( :nono:), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית.

comm_album_get_picture.asp?CommID=3853&seqAlbumID=1293&seqPictureID=14808

comm_album_get_picture.asp?CommID=3853&seqAlbumID=1293&seqPictureID=14835

רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה.

נ.ב

זה רק חלק קטן מהחנות...  :o

• תגובות 45
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממ איפה החנות ממוקמת בדיוק? :auto:

פורסם

אהממ...

אם אני זוכר נכון את השמות שלהן:

מרגרט הייז ווטרסי היקמן(בד"כ כותבות ביחד).

היו להם אחלה של ספרים(גם בסדרות של מספר ספרים).

אתה מתכוון גם לסגנון של סטיפן קינג?

פורסם

טרייסי היקמן זה גבר...

סדרות אנדר והצללים של אורסון סקוט קארד מומלץ ביותר (הראשון זה המשחק של אנדר משם אתה יכול או להמשיך לקרוא על אנדר ב"קול למיתם" או לקרוא על כל שאר החברה ב"הצל של אנדר"

דאגלס אדאמס או טרי פראצ'ט אם בא לך להתפוצץ מצחוק

אייזק אסימוב (נא להתעלם מהסרט הבאמת לא קשור שטוען שמבוסס על ספר שלו(

אני לא יודע עד כמה אתה מכיר מדע בדיוני אבל זה הבסיס

פורסם

ארתור קונן דויל - נהר האלים הרוקדים

לא יודע איך זה באנגלית כי קראתי אותו בעברית אבל זה ספר פנטזיה מעולה

פורסם

Neverwhere של ניל גיימן.

פורסם

המשחק של אנדר - ספר ממש יפה ולא ארוך יותר מדי ...

וכל סדרת רומח הדרקון , של מרגרט הייז , ממש אני אהבתי ,רק שאלה ספרים כבדים , וצריך להיות מרוכז כשקוראים . אם מצליחים להיכנס לתוך הספק , אי אפשר לצאת .

והטוב מכולם , ההוביט ושר הטבעות - אין מה להוסיף , הספרים הכי טובים שקראתי (וקראתי מספיק ספרים הכדי להחליט את זה ) בקיצור , רוץ תקרא אותם !

פורסם
  • מחבר

אממ איפה החנות ממוקמת בדיוק?  :auto:

אלנבי 89.

פורסם

שיר של אש וקרח של ג'ורג' מרטין

הספרים של סלבטורה -דארק אלף טרילוג'י המפורסמת אבל יש לו עוד כמה חדשות

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל ספרי שיר של אש ושל קרח. ספרים מדהימים. מחכה בקוצר רוח לספר הרביעי.

פורסם

"אנוכי הרובוט" של אסימוב, מגדולי ספרי המ"ב שנכתבו אי פעם.

פורסם

כל הסדרה של אנדר, גם סדרת הצללים טובה(היא זאת שבעצם משלימה ספרים אחרים, זה אותו הסיפור מנקודת מבט של דמות אחרת, גאוני פשוט!) כפי שאמרו כאן, טרילוגיית רומח הדרקון, סדרת מאדים של רובינסון מדהימה, סדרת חפצי כוח של מגי פיורי מעולה, מחזור שער המוות, ואיך אפשר בלי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, המהולל.

יש המון, איזה תת ז'אנר אתה אוהב בדיוק? ואיפה החנות ממוקמת ואם אפשר גם את מספר הטלפון שלה. אני מחפש ספר שהפסיקו להדפיסו ואינו נמצא בחנויות.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רציתי לציין שבחנות יש רק ספרים באנגלית. (יש ספרים בעברית, אבל מעט מאד) בחנות ניתן גם למצוא ספרי היסטוריה, מדע, אומנות, מוזיקה, תיאטרון, ספרי משחק שונים, ספרי תחביבים ועוד. מחיר ממוצע  לספר נע בין 20 - 30 ש"ח. תלוי עד כמה הוא נדיר. יש ספרים שעולים 60 - 80 ש"ח ואפילו 150 ש"ח. (ספרים מאד נדירים)

יש גם אפשרות למכור ספרים לחנות ולקבל זיכוי צנוע (לפחות 10 ש"ח) ולעיתים זיכוי די מכובד. הכל תלוי באיכות הספר. 

עריכה: שוב, החנות נמצאת ברחוב אלנבי 87 (לא 89). טל: 03-6299710 החנות נמצאת במקום די נסתר (כמו אוצר בלב תל-אביב), אז תחפשו היטב!

עריכה2: טוב, זזתי לצבא. אני סוגר שבת, אז נתראה רק בשבוע הבא.

פורסם

ספרי מד"ב באנגלית? הנה ההמלצות שלי

כמובן כל הספרים של דאגלם אדמס.

- NightWatch ו Men At Arms של טרי פראצ'ט

- good omens (קיים גם בעברית בשם - בשורות טובות) של טרי פראצ'ט.

- Chasm City של אולסטר ריינולדס (קיים גם בעברית) - מאוד ,מאוד מומלץ לחובבי חולית וכו'.

- moon dust falling של ארתור ס. קלארק (בעברית - אבק ירח)

- ושמעתי שגם תרגמו את "העיר והכוכבים " שנחשב לספר מוצלח שלו.

פורסם

שלושת הטרילוגיות של רובין הוב.

מומלץ מומלץ מומלץ לקרוא באנגלית. התרגום של הראשונה פשוט מפיר, התרגום של השניה קצת משתפר ואת השלישית עוד לא תרגמו בכלל.

זה הולך ככה:

robin hobb

farseer, זה הראשונה

the liveship traders, זה השניה

tawny man, זה השלישית

אני קראתי את כל הראשונה בעברית, ואת שני הספרים הראשונים של השניה גם. כשהייתי בניו יורק לפני חודש נכנסתי לבארנס אנד נובלס, קניתי את השלישי של השניה באנגלית ואת שני הראשונים של השלישית. דבר ראשון, אני נהנה הרבה הרבה הרבה יותר לקרוא באנגלית. דבר שני, את השלישי לא היה להם אז יצא טוב מהת'ארד שלך, עכשיו אני יודע איפה סביר להניח שיהיה את השלישי בארץ באנגלית.... מעבר לזה אני בכלל החלטתי לעבור לקרוא רק באנגלית כי זה גם ככה חסר הבדל מבחינתי אם זה באנגלית או בעברית, ואני נהנה יותר לקרוא בשפת המקור...

מעבר לשלושת הטרילוגיות האלה, כל ספר שלה שיצא בעתיד, כי היא פשוט סופרת מדהימה.

רומח הדרקון של מרגרט וייז וטרייסי היקמן (הוא לא אישה). יש את רשומות שאלה השלושה הראשונים, ויש אחרי זה אם אני לא טועה קוראים לזה אגדות, אבל אני לא בטוח. זה עוד שלושה שמשלימים את הסיםור ומתמקדים יותר ברייסטלין וקרמון.

יש גם סדרה שנכתבה אחר כך שעוסקת ברייסטלין וקרמון לפני ארועי רשומות... היא דיי חביבה.

כל אלה ספרי פנטזיה. אם אתה מתכוון לספרי מדע בדיוני ורק להם, אני ממליץ על הקיסם בעינו של אלוהים (לא זוכר מי כתב ולא יודע מה השם באנגלית :-\) שהוא ספר אחד פשוט מדהים.

יש גם את שדה קרב ארץ של ל. רון הובארד שזה שני ספרים עבים מאד והסיפור פשוט נהדר. battelfield earth.

הדקלוגיה של זלזני שעוסקת באבלון ממש טובה. החמישה הראשונים בעיקר... יש לי את הספר הגדול שכולל את כולם אבל קראתי רק את החמישה הראשונים...... השישי קצת משעמם אז עזבתי אותו אולי אני אחזור אליו בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים